Se mindre kart

Firmasøk

viser 59 av 68 resultater
Bjørndalsbrotet 149, 5170 Bjørndalstræ (Bergen, Vestland - tidl. Hordaland)
Nedre Ringvoll 8 B, 1339 Vøyenenga (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Mitt navn er Anne Kristin Melsom. Jeg er bosatt på Tranby som ligger like ved Liertoppen, midt mellom Asker o... (les mer)
Judith Doris- Spådom og spåtjenester.
Rolf Presthus Vei 54, 0263 Oslo
-Trenger du hjelp til å forstå reaksjoner, mønstre og begrensninger i deg selv? -Lurer du på tema rundt egne f... (les mer)
OM OSS Här på bloggen huserar två glada spådamer och en astrolog som också är glad för det mesta . Förutom de... (les mer)
Förändra ditt liv idag! Ring oss nu! Gör som 100-tals andra före dig Ring en av våra seriösa rådgivare och ... (les mer)
Bjørnstadveien 32, 3440 Røyken (Asker, Viken - tidl. Røyken, Buskerud)
Senteret er et sted for deg som søker dypere kontakt til ditt indre liv. Både privat og profesjonelt. Som vet ... (les mer)
Gamleveien 195 F, 1474 Lørenskog (Viken)
Jeg tilbyr ThetaHealing & Intuitiv Livsveiledning. Ta kontakt på SMS eller Messenger eller Mail for timebestil... (les mer)
Saturnv. 11, 3113 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
Velkommen til Torild's Livsveiledning. Jeg kan hjelpe til med alt innenfor : Relasjonsproblemer Samlivsprob... (les mer)
Vallerveien 120 A, 1346 Gjettum (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Velkommen til å ta kontakt!
Nonnegata 15, 7014 Trondheim (Trøndelag)
Firmaet drives av Anne Britt Lund, som er utdannet astrolog ved Faculty of Astrological Studies i London og ha... (les mer)
Storgata 46, 9300 Finnsnes (Senja, Troms og Finnmark - tidl. Lenvik, Troms)
Jeg har vært tarotist og rådgiver i flere år, og har en del faste klienter. Jeg har gode tilbakemeldinger, og ... (les mer)
Forbergvegen 202, 3803 Bø i Telemark (Midt-Telemark, Vestfold og Telemark - tidl. BØ (TEL.), Telemark)
Jeg er sertifisert utøver av Reconnective Healing og The Reconnection, som jeg har utført ved Dr. Eric Pearls ... (les mer)
Kleiva 1 B, 1088 Oslo
Et samarbeid med ditt indre. En til en og i grupper. Meditasjon, healing, klarsyn, TFT.
Sørkedalsveien 74, 0377 Oslo
...med sterkt klarsyn. Få kontakt med dine kjære på den andre siden. - Husrens, Vi renser ditt hus for energier o... (les mer)
Gamle Tindlundvei 10, 1718 Greåker (Sarpsborg, Viken - tidl. Østfold)
Mitt navn er Elin Arnesen og jeg er 34 år, helt fra jeg var barn har jeg vært åpent og senset den andre siden.... (les mer)
Tanbergsvingen 3, 3511 Hønefoss (Ringerike, Viken - tidl. Buskerud)
Velkommen til Tinas’s spåtjenester! Hei, jeg heter Tina og er en synsk spåkone som du kan snakke med om hva d... (les mer)
Solaveien 46 A, 4316 Sandnes (Rogaland)
Velkommen til å ta kontakt!
Bråvannstoppen 37, 4624 Kristiansand S (Kristiansand, Agder - tidl. Kristiansand S, Vest-Agder Fylke)
Klarsynt veileder. Healer. Kursholder. Mediumskap. Life coach.
Jotneveien 1, 3089 Homestrand (HOLMESTRAND - tidl. Drammen, Vestfold og Telemark)
...oppmerksomhet rundt klarsyn økt og viser etter min mening et litt snevert bilde av jobben som klarsynt. I min... (les mer)
Nyveien 6, 9475 Borkenes (Kvæfjord, Troms og Finnmark - tidl. Troms)
Om du sliter med dype tanker, trenger veiledning og bistand til mestring, eller om du bare behøver noen å prat... (les mer)
Nupenveien 338, 9402 Harstad (Troms og Finnmark)
...evne og klarsyn. Når jeg jobber tar jeg inn i min energi hvordan du har det som menneske, den totale helheten.... (les mer)
Torget 15, 2080 Eidsvoll (Viken)
www.divineguidance.no er hovedsaklig drevet av Valerie M. Liam. Siden tilbyr spåing og veiledning gjennom tele... (les mer)
Verdandes Veg 3 G, 7602 Levanger (Trøndelag)
Healing og Fjernhealing Ein healer trur på ei kraft som er større enn seg sjølv. Vi ser på mennesket i ein hei... (les mer)
Leter du etter svar som du står fast med eller har gitt opp å ikke klarer å finne veien ut ? Da er tiden inne ... (les mer)
Nygårdsveien 64, 3214 Sandefjord (Vestfold og Telemark)
Healer og klarsyn Healing av fysiske og psykiske plager Hva jeg kan tilby deg er: Nærhealing, fjernhealing, h... (les mer)
Haldor Flatens Veg 26, 7081 Sjetnemarka (Trondheim, Trøndelag)
Mitt navn er Karita og jeg jobber som et klarsynt medium. Har sett hele livet mitt. Jeg ser fortid, nåtid og ... (les mer)
Sidekroken 9, 6155 Ørsta (Møre og Romsdal)
Velkommen til å ta kontakt!
Schjongs Gate 1, 3510 Hønefoss (RINGERIKE, Viken)
...evner i klarsyn. evnene mine har jeg hatt fra barnsben dvs nedfødte evner og utviklet videre gjennom årene. je... (les mer)
Durudveien 18 B, 1344 Haslum (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Healing. Meditasjon. Massasje. Alternativ behandling.
Vikens Gate 3, 1707 Sarpsborg (Viken)
Veien til sannhet og tilstedeværelse i ditt liv. Opp igjennom årene har jeg arbeidet med personer som har vær... (les mer)
Vækerøveien 172, 0751 Oslo
Jeg tilbyr fjernhealing og kontakthealing, samt livsveiledning. Jeg kan hjelpe både mennesker og dyr.Har jobbe... (les mer)
Balders Vei 109, 3518 Hønefoss (Ringerike, Viken - tidl. Buskerud)
LEV DIN EGEN SANNHET! Jeg er en blid og positiv kvinne på 45 år, min livserfaring er det jeg har lært mest av... (les mer)
Erikjordvegen 21, 9021 Tromsdalen (Tromsø, Troms og Finnmark - tidl. Troms)
Krysspress® er et publiseringsbyrå som eies av Pegasus Publisering as. Et publiseringsbyrå produserer magasine... (les mer)
Gottesjord, 9310 Sørreisa (Troms og Finnmark)
eg bruker mine evner til å hjelpe mennesker med veivalg innen økonomi, jobb, kjærlighet med mer. Ønsker du å ... (les mer)
Farmannsveien 6 A, 3111 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
...Tarotkort og klarsyn går hånd i hånd, og det gjør healing og klarsyn også. Så om du er interessert i en veiled... (les mer)
Iddeveien 100, 1765 Halden (Viken)
www.eth.no
Antenneveien 5, 1154 Oslo
Ring øverste nummer for jobb telefon. Nederste nummer for bestilling av time. kan hjelpe med healing, fjernh... (les mer)
Lompesenteret, 9170 Longyearbyen (Svalbard)
Vi er Norges Største leverandør av spåtjenester. Vi leverer både direktefakurerte og forhåndsbetalte (Visa/MC)... (les mer)
Heiaterrassen 12 B, 3018 Drammen (Viken)
Sørekkervegen 12 C, 7540 Klæbu (Trondheim - tidl. Klæbu, Trøndelag)
alternativ behandling og alternativ butikk.
Søsterveien 11 B, 1781 Halden (Viken)
Tar emot på teletorg, om ni vill ha en tarotleggning kan jeg ordna det via mail, ner jeg har fått betaling via... (les mer)
Arnstadåsen 6, 7510 Skatval (Stjørdal, Trøndelag)
Heltidshealer siden 1982. Healing, fjernhealing, tannhealing, beinjustering, blodstemming, dyrehealing. Klarsy... (les mer)
Kaarbyveien 66, 3092 Sundbyfoss (HOLMESTRAND, Vestfold og Telemark - tidl. Oslo, Oslo)
Medium, Healing, Fjernhealing, Coach, TFT, Tarot, Kurser, Storseanser
Klokkerhagan 19, 2337 Tangen (Stange, Innlandet - tidl. Hedmark)
Spira Healing tilbyr behandlingstimer med healing, fjernhealing og veiledning og er drevet av Healer Ragna Søb... (les mer)
Botnhamnveien 860, 9373 Botnhamn (Senja, Troms og Finnmark - tidl. Lenvik, Troms)
Bente`s Seriøse Spålinje har lang erfaring med Tarot spåing, gode tilbake meldinger fra kunder. Kjent for sin ... (les mer)
Falkenborgveien 9, 7044 Trondheim (Trøndelag)
Coaching ved hjelp av Tarot og Astrologi, Ta kontakt på telefon 829 95 261 (mellan 08.00 - 16.00). Man kan v... (les mer)
Vi i TarotTv Gruppen er kilden til Skandinavias største TarotTv kanal som spår fremtiden, og spålive. Vi er Sk... (les mer)
Velkommen til www.tarotmix.no Hva vi kan gjøre for deg som kunde, er å vise deg veien til utvikling, endring ... (les mer)
Pilestredet 75 C, 0354 Oslo
Mitt navn er Gretha Dimmen. Jeg jobber som lærer, klarsynt og intuitiv healer. Jeg har alltid vært interessert... (les mer)
Nannas Vei 2, 3153 Tønsberg, 3101 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
Mange ønsker hjelp av meg etter min deltagelse på NRK TV «Aktuelt og Debatten» og «Mellom Himmel og Jord» på N... (les mer)
Jeg tilbyr: - Personlig veiledning til enkeltpersoner. - Reading / Klarsynt Teletorgtjeneste. - Coaching sa... (les mer)
Småttaveien 43, 1911 Flateby (Enebakk, Viken)
Er det noe i livet ditt som er vanskelig? har du smerter, angst, sorg, depresjon eller annet som butter imot? ... (les mer)
Tukudalen 64, 3350 Prestfoss (SIGDAL, Viken)
Healing pr tlf, etter avtale
Hørtevegen 153, 3810 Gvarv (Midt-Telemark, Vestfold og Telemark - tidl. Sauherad, Telemark)
Hei! Mitt enkeltpersonforetak (organisasjonsnummer 923 216 243) er endelig en realitet, og det som lenge har v... (les mer)
Vipevegen 3, 2070 Råholt (EIDSVOLL, Viken)
Ghost Hunters Norway er 3 stk paranormalen utredere samt 1 medium som sammen utreder / dokumenterer og renser ... (les mer)
Dalvegen 1, 2280 Gjesåsen (ÅSNES, Innlandet)
Velkommen til å ta kontakt!
Last ned app til iPhone og Android
Norges mest populære opplysningstjeneste på mobil.
Last ned gratis!