Se mindre kart

Firmasøk

viser 60 av 157 resultater
Sverdrups Gate 23 Bjergsted Klinikken, 4007 Stavanger (Rogaland)
Bowenterapi er en bindevevsteknikk som lindrer smerter i muskler og skjelett. Den roer ned livsstilsplagene og... (les mer)
Dr.gt 40/Rådhusgata 35, 4608/4640 Kristiansand/Søgne (Kristiansand, Agder - tidl. Vest-Agder Fylke)
Klinikk med erfarne kiropraktorer med spesial utdannelse innen iddretsmedisin og pediatri.
Holbergs Gate 22, 4306 Sandnes (Rogaland)
CaMuskel AS består av meg, Camilla Therese Horrigmoe. Jeg studerer til godkjent terapeut tittel ved Balanz Mas... (les mer)
Erich Mogensøns Vei 38, 0594 Oslo
Vi er et moderne helse-, velvære-, fitness- og vitalitetssenter som tilbyr kiropraktikk, massasje, el-stimulas... (les mer)
Kirkeveien 61, 0364 Oslo
Seamus kombinerer manuell behandling av muskelvev og tørrnåling i tillegg til tradisjonell kiropraktikk for å ... (les mer)
Dyrmyrgata 14 C, 3611 Kongsberg (Viken)
Sammen om din helse
Sørengkaia 86, 0194 Oslo
Helsepartner tilbyr legetjenester og bedriftshelsetjeneste til bedrifter og privatpersoner i Oslo og nærområde... (les mer)
Jens Wilhelmsens Gate 1, 1678 Kråkerøy (Fredrikstad, Viken - tidl. Østfold)
Et av landets ledende private helseforetak
Laguneveien 9, 5239 Rådal (Bergen, Vestland - tidl. Hordaland)
Et av landets ledende private helseforetak
Stortingsgata 30, 0161 Oslo
Et av landets ledende private helseforetak
Bekkjarvik Torg, 5397 Bekkjarvik (Austevoll, Vestland - tidl. Bergen, Hordaland)
Et av landets ledende private helseforetak
Sverres Gt 33, 5010 Bergen (Vestland)
...effekt på kolikk og andre mage tarm problemer, luftveisproblemer og øre, søvn og uro. Fordelen med akupunktur ... (les mer)
Russervegen 5, 7340 Oppdal (Trøndelag)
Ta kontakt for avtale eller spørsmål om behandlingstilbud.
Fridtjof Nansen 2 B, 8622 Mo i Rana (Rana, Nordland)
Kort om oss Kiropraktor Are Haus jobber ved Rana Kiropraktiske senter. Klinikken er lokalisert midt i Mo i Ra... (les mer)
Tomteveien 31 A, 1618 Fredrikstad (Viken)
Vi er en tverrfaglig helseklinikk med kiropraktor og akupunktør med lang klinisk erfaring. Tilgang til topp ... (les mer)
Kirkegata 5, 1767 Halden (Viken)
Sammen om din helse
Rådhusveien 14, 4640 Søgne (Kristiansand, Agder - tidl. Søgne, Vest-Agder Fylke)
Velkommen til Søgne osteopati Vi er stolte over å kunne tilby deg en helhetlig behandlingsform som kan hjelpe... (les mer)
Kløfta 8, 3292 Stavern (Larvik, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
NKF registrert kiropraktor med 2 års jobb-erfaring fra Australia. Spesiell interesse for korsryggs-, hofte- og... (les mer)
Storgata 6, 3510 Hønefoss (Ringerike, Viken - tidl. Buskerud)
Velkommen til behandling!
Trondheimsvegen - Jessheim 60, 2050 Jessheim (Ullensaker, Viken - tidl. Skedsmo, Akershus)
Refleksologi er en behandlingsform som er eldre enn akupunktur og nyere enn fysioterapi. Metoden oppsto i kjøl... (les mer)
Jonsokveien 7 D, 4046 Hafrsfjord (Stavanger, Rogaland)
Hundvåg Klinikken er et tverrfaglig senter i Velværegården med kiropraktor og idrettsmassør(se. kart) som ønsk... (les mer)
Idrettsveien 4, 3617 Kongsberg (Viken)
Kongsberg Kiropraktorklinikk består idag av en offentlig godkjent kiropraktor med 5 års utdannelse fra Syddans... (les mer)
Kirkeveien 64 A, 0364 Oslo
...og konflikthåndtering, kolikk, søvnproblemer og utfordringer i barnehage og skole. Du vil også finne kurs som ... (les mer)
Vækerøveien 205 A, 0751 Oslo
Velkommen til MammaVest! Vi er to helseglade damer som er lidenskapelig opptatt av helsefaget. Tine Oppedal ... (les mer)
Erteløkka 3, 1384 Asker (Viken)
Lysaker Kiropraktikk og Helse og kiropraktor Sascha A Elsner holder til på Strandveien 8b på Lysaker. Vårt fok... (les mer)
Lundekroken 8, 3940 Porsgrunn (Vestfold og Telemark)
Som spesialist i kroppens bevegelsesapparat er kiropraktoren best utdannet til å få ledd, muskler og skjeletts... (les mer)
Landingsveien 40, 0767 Oslo
Lolaloo vogger en barnevogn eller trillevogn automatisk på en måte som etterlikner tradisjonell vogging for hå... (les mer)
Olaf Helsets Vei 5, 0694 Oslo
Om meg og min virksomhet Jeg er offentlig godkjent kiropraktor gjennom autorisasjon utstedet av Statens Autori... (les mer)
Nordahl Griegs Gate 2, 8622 Mo i Rana (Rana, Nordland)
Bestill time via SMS: Send RANA + fødselsdato, ditt navn og grad av hast til 2097. F.eks. RANA 030562 Kari Nor... (les mer)
Madlakrossen 7, 4042 Hafrsfjord (Stavanger, Rogaland)
Hovedmålsettingen ved kiropraktor behandlingen er å redusere smerte, fremme generell helse og øke livskvalitet... (les mer)
Strømsveien 50, 2010 Strømmen (Lillestrøm, Viken - tidl. Skedsmo, Akershus)
Vi finns i Oslo og på Strømmen (Akershus) Åpent 365 dager i året, kvelder, helger og helligdager - RING så hj... (les mer)
Stovner Senter 3, 0985 Oslo
De behandlingsmetodene naprapatene benytter seg av er blant annet massasje, muskeltøy, triggerpunktbehandling,... (les mer)
Storgata 19, 1607 Fredrikstad (Viken)
Her kommer kort om hva osteopati er, og hva jeg kan hjelpe til med. Osteopati er en manuell behandlingsform ... (les mer)
Jønnevallia 39, 3721 Skien (Vestfold og Telemark)
Vi ønsker alle velkommen til vår klinikk. Vi ser kroppen i sin helhet for å optimere dens funksjon og yteevne.... (les mer)
Trondheimsvegen - Kløfta 86, 2040 Kløfta (Ullensaker, Viken - tidl. Akershus)
Moment yoga&terapi tilbyr blant annet: Mindfulness, yoga, kognitivterapi, lymfedrenasje, soneterapi og øreakup... (les mer)
Hegdehaugsveien 31, 0352 Oslo
Kiropraktor Heidi Prytz på Jordal Amfi er autorisert helsepersonell og medlem av Norsk Kiropraktor forening. I... (les mer)
Larsamyrå 18, 4313 Sandnes (Rogaland)
Behandlingstilbud: Kiropraktikk Fysioterapi CR røntgen Massasje Akupunktur Dressurrytter trening Pilates for ... (les mer)
Bogstadveien 30, 0355 Oslo
Bjørg Astrup har 30 års erfaring innenfor alternativ medisin, og jobber hovedsaklig med homeopati og akupunktu... (les mer)
Strømsveien 70, 2010 Strømmen (Lillestrøm, Viken - tidl. Skedsmo, Akershus)
Jan Kristian Asmyhr er en kiropraktor med masse kunnskap, entusiasme og glød. Han studerte og tok sin master g... (les mer)
Øvre Ole Bulls Plass 1, 5012 Bergen (Vestland)
Terapi for muskler & ledd! Legende, lindrende, forebyggende!
Øvre Krohnåsen 36, 5239 Rådal (Bergen, Vestland - tidl. Hordaland)
Ayurveda India's urgamle vitenskap om helse har i årtusener kjent til hvordan du skal blande urter på en rikti... (les mer)
Gamle Drammensvei 47, 1369 Stabekk (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Kiropraktor Catherine Anker-Sletholt er autorisert helsepersonell og medlem av Norsk Kiropraktor Forening (MNK... (les mer)
Beddingen 2, 7014 Trondheim (Trøndelag)
Om oss Vi har nå endret navn til Curatorklinikken og fra 13. August 2012 finner dere oss i nye flotte lokaler ... (les mer)
Gladvollveien 24 D, 1168 Oslo
TummyTub badebøtte den beste måte og bade barnet på det første leveår. Bambinomio Tøybleierkåret som best i te... (les mer)
Damgata 33, 3179 Åsgårdstrand (Horten, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
https://nb-no.facebook.com/familieklinikk Vi er en tverrfaglig klinikk i Åsgårdstrand som består av flere ter... (les mer)
Kirkegata 3, 3264 Larvik (Vestfold og Telemark)
Knut Ljosland Helhetsterapeut E-post: knut.ljosland@gmail.com Telefonnummer: 33181135 mobileMobil: 9050399... (les mer)
Hanekleiva 149, 3090 Hof (Holmestrand, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
Cross Country Herbs AS er en importør av urterblandinger til hund, katt og hest, samt grossist for Ani MegaTM.... (les mer)
Lars Tønsagers Veg 3, 2080 Eidsvoll (Viken)
Osteopathy: sensing, seeing, knowing hands to support your health Life expresses itself through constant motio... (les mer)
Østre Strandgate 19, 4610 Kristiansand S (Kristiansand, Agder)
Skreddersydd behandling av muskel- og skjelettplager. Profesjonell osteopatisk behandling for pasienter i all... (les mer)
Veidebakken 6, 1671 Kråkerøy (Fredrikstad, Viken - tidl. Eidsberg, Østfold)
...tilfeller som kolikk og alvorlige skader reiser jeg ut til uansett tid og sted. Ved full gjennomgang av hesten... (les mer)
Sletten Senter, Vilhelm Bjerknesvei 4, 5081 Bergen (Vestland)
Behandling for alle er en tverrfaglig helseklinikk som består av privatpraktiserende allmennlege med ultralydt... (les mer)
Kannikgata 21, 4073 (Randaberg - tidl. Stavanger, Rogaland)
Kiropraktor Nina Søndenå har startet praksis ved Kannik Fysikalske Institutt. Her har hun et tett samarbeid me... (les mer)
Ådalsbakken 1, 6260 Skodje (Ålesund - tidl. Skodje, Møre og Romsdal)
Fred Karlsen er bergenser og utdannet ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i Bournemouth, UK. Han... (les mer)
Nordstrandveien 43, 1163 Oslo
Velkommen! ”Helse er ikke bare frihet fra sykdom og svakheter, men en tilstand av fullstendig fysisk, psykisk... (les mer)
Kirkeveien 64 A, 0377 Oslo
...om konflikter, kolikk, søvnproblemer og utfordringer i barnehage og skole. Hjelp ved alvorlig stress og traume... (les mer)
Last ned app til iPhone og Android
Norges mest populære opplysningstjeneste på mobil.
Last ned gratis!