Se mindre kart

Firmasøk

viser 33 av 33 resultater
Vebjørns Vei 2, 3414 Lierstranda (Lier, Viken - tidl. Buskerud)
Jeg heter Hilde Ask-Henriksen, er fysioterapeut og psykomotorisk utdannet. Siden 1980 har jeg arbeidet som f... (les mer)
Nordahl Bruns Gate 22 B, 0165 Oslo
Egenandels prisen er kr 307,- pr time, inntil grensen på frikort er nådd.
Øvre Dietrichs Vei 1, 3117 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
Nordengveien 69, 0755 Oslo
Som samtalecoach og samtaleterapeut i Floker & Fryd, ønsker jeg å være en god samtalepartner, som lytter og st... (les mer)
Jens Zetlitz' Gate 38, 4008 Stavanger (Rogaland)
Bygdøy Allé 21, 0262 Oslo
Nyheim tilbyr behandling mot depresjon, angst, fobier, tvangslidelser, traumer, stress, relasjonelle vansker,... (les mer)
Fjøsangerveien 103 A, 5073 Bergen (Vestland)
...en alvorlig livskrise? Tenker du som meg, at livet ikke alltid er like rettferdig for alle? At det faktisk fin... (les mer)
Skjellestadjordet 35, 1389 Heggedal (Asker, Viken - tidl. Akershus)
Situasjoner vi opplever, tanker vi har om oss selv eller andre kan sette seg fast på innsiden være med på å ty... (les mer)
Kirkeveien 71 A, 1344 Haslum (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Hjelp til etterlatte i sorg av ulike slag.
Nordstrandveien 44 D, 1163 Oslo
Trenger du hjelp til å rydde opp litt, eller til å tørre å ta de store avgjørelsene? Jeg hjelper deg! De van... (les mer)
Eidsvågbakken 1, 5105 Eidsvåg i Åsane (Bergen, Vestland - tidl. Hordaland)
Psykolog Elisabeth Norman har besøksadresse Fossekleiva 41, 5119 Ulset. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregi... (les mer)
Dysterbråtan 3, 1435 (Ås, Viken - tidl. Akershus)
Min-tiki holder til i nye lokaler rett utenfor Ås Sentrum. Klinikken blir drevet av Anne Marie Sander. Åpnin... (les mer)
Østerlisvingen 7, 1153 Oslo
Jeg tror at mennesket selv har evnen til å vite hva det trenger for å komme videre. Vi har det i oss. Først... (les mer)
Ryllikveien 6, 3154 Tolvsrød (Tønsberg, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
Jeg er en Transformative Coach som kan hjelpe deg med å få et skifte i bevisstheten slik at du kan oppleve liv... (les mer)
Strandgaten 6, 5013 Bergen (Vestland)
Fri Dialog tilbyr samtaler for par, enkeltpersoner, familier og grupper. Trenger du en motivator eller menta... (les mer)
Trollkleiva 36, 1389 Heggedal (Asker, Viken - tidl. Akershus)
Kursvirksomhet som fremmer helse og arbeids- og mestringsevne gjennom bevisstgjøring i forhold til egen selvfo... (les mer)
Honerødveien 7, 3158 Andebu (Vestfold og Telemark)
Individuelle konsultasjoner: Integralterapi - psykoterapi og healing Klarsynt livsveiledning Kurs: Vi har fas... (les mer)
Rådmann Halmrasts Vei 18 Aamodtgården, 1337 Sandvika (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Eva er gestaltterapeut og spesialsykepleier i psykiatri. Etter 10 år i offentlig helsevesen har hun siden 1994... (les mer)
Industrigt. 46 C, 0357 Oslo
Psykoterapi, parterapi, kurs, selvutvikling.
I tillegg er jeg autorisert i EMDR, en effektiv metode for korttids traumebehandling. Jeg driver i tillegg me... (les mer)
Vidars Gate 4, 1511 Moss (Viken)
ER VEILEDNING, SAMTALE ELLER FAMILIETERAPI NOE FOR DEG? For hvem? Min virksomhet er privat og rettet mot en... (les mer)
Konventveien 69, 0275 Oslo
Kinesiologi er en kommunikajonsmetode med et menneskes nervesystem. Den utføres ved å bruke lett, manuell mus... (les mer)
Kjøpmannsgata 40, 7011 Trondheim (Trøndelag)
Trondheim Psykologsenter består av 8 erfarne psykologer og psykologspesialister. Vi baserer oss på velprøvde p... (les mer)
Trondhjemsvegen 10, 2821 Gjøvik (Innlandet)
Psykologene Moltu & Tangen AS er et privat psykologkontor i Gjøvik sentrum. Vi er to psykologer med lang erfar... (les mer)
Hukenveien 7, 1383 Asker, 1383 Asker (Viken)
Psykologtjenester, samtalebehandling.
Bygdøy Alle 21, 0262 Oslo
INDIVIDUALTERAPI - FAMILIER OG UNGE VOKSNE Jeg tilbyr individuelle samtaler og gruppeterapi. Jeg gir veiledn... (les mer)
Sjømannsgata 2, 4631 Kristiansand S (Kristiansand, Agder)
Psykologtjenester til privatpersoner og selskaper: Terapi, rådgiving, konsultasjon, veiledning og undervisning... (les mer)
Tærudvegen 51, 2070 Råholt (Eidsvoll, Viken - tidl. Akershus)
Trenger du noen å snakke med? Er du kommet til et sted i livet der du opplever at du må ta et valg, men er usi... (les mer)
Niels Leuchs Vei 99, 1359 Eiksmarka (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Psykologene i Bærum holder til på Eiksmarka og tilbyr individualterapi, par- og familieterapi. Våre psykologer... (les mer)
Stavanger (Sandnes, Rogaland)
Smaragden Dialogtjeneste er et privateid firma som tilbyr tjenester til privatpersoner og bedrifter på ettermi... (les mer)
Last ned app til iPhone og Android
Norges mest populære opplysningstjeneste på mobil.
Last ned gratis!