Se mindre kart

Vi har treff i kart, men ingen bedrift eller person på denne adressen

Beklager! Ingen treff...

Her er noen tips til hvordan man søker:

Jeg lurer på hvem som har ringt…

Har noen ringt fra et nummer du ikke kjenner til? Tast inn nummeret i søkefeltet og klikk på søkeknappen merket ”Søk”. Vi finner raskt ut hvem nummeret er registrert på.

Opplysningene sender vi til mobiltelefonen din helt gratis – bare klikk på "SMS" i oppføringen, tast inn ditt nummer og klikk "Send".

Jeg vet navnet og adressen…

Ser du etter nummeret til noen du vet hvor bor kan du søke med navn, by, sted, gate, kommune, postnummer eller fylke i søkefeltet.

Jeg vet hvor det ligger…

Skal du finne en butikk du vet hvor ligger, men ikke hva heter? Tast inn gateadressen (med eller uten gatenummer) i søkefeltet. 180.no finner da frem til alle bedrifter og personer med tilknytning til adressen. Du kan også taste inn sted, by eller postnummer.

Jeg trenger en leverandør til…

Trenger du en vare eller tjeneste et konkret sted? Vi løser saken. Tast inn det du skal ha + hvor du skal ha det og klikk på ”Søk”. Trenger du en leverandør av catering i Bergen så skriver du "Catering Bergen" i søkefeltet.

Jeg vil vite hvem som bor eller holder til der…

Vil du hvite hvem som bor på en konkret adresse kan du taste inn adressen i søkefeltet. Alle personer og bedrifter med tilknytning til denne adressen vises da i løpet av en brøkdel av et sekund.