Se mindre kart

Firmasøk

viser 60 av 449 resultater
Smiebakken 14 A, 6103 Volda (Møre og Romsdal)
Velkommen til å ta kontakt!
Lilleeng Helsepark, Lilleengveien 8, Inng. A, 1523 Moss (Viken)
Trenger du en å snakke med? Praksisen tilbyr samtaleterapi, på kontoret og digitalt. Samtalene kan foregå på ... (les mer)
Granholtet 33, 1412 Sofiemyr (Nordre Follo, Viken - tidl. Oppegård, Akershus)
Velkommen til min hypnose og regresjonsterapi
Gloppeskoglia 6, 3260 Larvik (Vestfold og Telemark)
...våre liv, traumer, hjertesorg, stressfaktorer og følelser utløser fysiske symptomer i kroppen. Hvis vi ikke be... (les mer)
Gonnarsheia 6, 4517 Mandal (Lindesnes, Agder)
Trenger du noen å snakke med? Sliter du med vonde følelser? Er livet vanskelig? Kontakt meg. Jeg ser frem til ... (les mer)
Kilengaten 18, 3117 Tønsberg (Vestfold og Telemark)
Velkommen til Bryn Psykologbistand - Jeg heter Turid Bryn og er psykolog og spesialist i klinisk psykologi. £... (les mer)
Nordre Enggate 11 A, 3187 Horten (Vestfold og Telemark)
Jeg er en dame i 60 årene med lang og bred erfaring innenfor relasjoner, traumearbeid, angst, depresjon og uli... (les mer)
Ibsens Gate 7, 2821 Gjøvik (Innlandet)
Rudi Kompetansesenter AS er et privat veiledningsfirma som holder til på Gjøvik. Selskapet ble stiftet i 2017 ... (les mer)
Oscars Gate 12, 0352 Oslo (Nesodden, Viken)
...avhengighet, livskriser, traumer, familie- og parproblematikk, selvfølesesvansker og relasjonelle utfordringer... (les mer)
7. Etasje Nøstetorget 5, 5011 Bergen (Vestland)
...tap og traumer for å sikre ivaretakelse av rammede, pårørende og etterlatte. Intervensjon etter større ulykker... (les mer)
Sjøhuset Terapisenter, Møllerveien 22, 5525 Haugesund (Rogaland)
...stress/utbrenthet, søvnproblem, traumer, utfordringer i parforholdet eller andre forhold som påvirker trivsel,... (les mer)
Skytterveien 32, 4642 Søgne (Kristiansand, Agder - tidl. Lindesnes, Vest-Agder Fylke)
Privat psykologtjeneste, utredning, kartlegging og psykoterapi.
Storgata 11, 2000 Lillestrøm (Viken)
Jeg er glad i naturen, dyr, musikk og mennesker. Min store glede og inspirasjon er min familie. Min livsoppg... (les mer)
Bankbygget, Østkroken 3, 1798 Aremark (Viken)
Er dårlig søvn, anspenthet, muskelsmerter i kroppen, fobier, overvekt eller røyking en del av din hverdag? Da ... (les mer)
9520 Kautokeino (Troms og Finnmark)
Trenger du noen å snakke med? Sliter du med vonde følelser? Er livet vanskelig? Kontakt meg. Jeg ser frem til ... (les mer)
Gamle Drammensvei 98, 3421 Lierskogen (Lier, Viken - tidl. Buskerud)
Psykoterapi, Traumeterapi og Veiledning: www.lierskogen-psykoterapi.no Mellom Asker og Drammen Det er 14 år s... (les mer)
Parkveien 26 B, 8003 Bodø (Nordland)
Kogntera drives av Bjørn Melå som er utdannet kognitiv terapeut ved Nasjonalt Institutt For Kognitiv Terapi. D... (les mer)
Solheimveien 62 B, 1473 Lørenskog (Viken)
Mats Uldal International School of TFT tilbyr deg Nordens ledende utdanning innen TFT, med markedets fremste i... (les mer)
Radøyvegen 1021, 5938 Sæbøvågen (Alver, Vestland - tidl. Radøy, Hordaland)
Gestalt er ein retning innan humanistisk psykologi, blant annet basert på gestaltpsykologisk forskning, og er... (les mer)
Petersborggata 71, 9009 Tromsø (Troms og Finnmark)
Jeg er psykologspesialist i barne og ungdomspsykologi. For tiden holder jeg på med spesialitet i psykoterapi... (les mer)
Eyvind Lyches Vei 6, 1338 Sandvika (Bærum, Viken)
Å sette av litt tid til egen utvikling kan gjøre godt for oss alle! Din Endring et privat kurs-, gruppe- og s... (les mer)
Turbinveien 17, 0195 Oslo
Jeg vet hvordan det er å ikke få svar. Jeg vet hvordan det er å ha en kropp som ikke fungerer, og hvordan ... (les mer)
Strandgaten 193, 5004 Bergen (Vestland)
Klinisk psykologitjenester til privat og næring i hele Bergen. Lang erfaring og allsidig hjelp.
Norbakken 5, 2133 Gardvik (Nord-Odal, Innlandet)
TERNINGTERAPI RULL FOR MENTAL HELSE En unik terapiform der vi bruker ulike spill hvor du kan gjøre feil og ... (les mer)
Hobølveien 185, 1550 Hølen (Vestby, Viken)
Personlig veileder. Foredrag. Kursvirksomhet. Miljøarbeider innenfor psykisk helsevern. Terapeut. Livsmestring... (les mer)
Jon Torbergssons Vei 8, 4070 Randaberg (Rogaland)
Velkommen til oss ! Vi har bred kompetanse innen fotterapi og alternativ behandling. På godfot med kroppen er... (les mer)
Saxegårdsveien 9, 1661 Rolvsøy (Fredrikstad, Viken - tidl. Østfold)
Ikke sitt på gjerde å vent eller i en kø hvor det tar lang tid. Prøv holdisk healing som er mot stress, angst ... (les mer)
Fjordveien 65 A, 1363 Høvik (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Velkommen til å ta kontakt.
Tiurvegen 5, 7088 Heimdal (Trondheim, Trøndelag)
Hypnoterapi er en form for behandling hvor jeg som terapeut henvender meg til ditt ubevisste sinn. Det er tank... (les mer)
Sigrid Ullebergs Vei 15, 3612 Kongsberg (Viken)
Rita Aarvelta Jensen også kjent som coach Rita Aarvelta Jensen er grunnlegger av Online coaching tjenester av ... (les mer)
Kongsveien 91, 1177 Oslo
Rosenmetoden er en behandlingsmetode som har som hovedmål å løse opp kroppslige spenninger for å frigjøre bake... (les mer)
Marihandstien 18 A, 8515 Narvik (Nordland)
Velkommen til å ta kontakt!
Storevarveien 315, 3160 Stokke (Sandefjord, Vestfold og Telemark)
Mening og retning! Hvordan har du det akkurat nå? Er det lite eller stort? Er det slik at det opptar mer og m... (les mer)
Thorleif Haugs Vei 9, 0791 Oslo
Jeg inviterer deg til muligheten til å rydde opp i noe som var. Og muligheten til å skape noe nytt i livet dit... (les mer)
Lundarvågvegen, 4262 Avaldsnes (Karmøy, Rogaland)
Foreldrekurset som gir verktøy for god selvfølelse og selvtillit hos barn!
Skiringssalveien 20, 3208 Sandefjord (Vestfold og Telemark)
Hilde Myrhaug er utdannet familieterapeut ved SSBU/ Institute of Family Therapy, London. I tillegg er hun utda... (les mer)
Blomsterveien 25, 1456 Nesoddtangen (Nesodden, Viken)
Ta kontakt for hjelp!
Munkerudtunet 10, 1164 Oslo
Privat helsetjeneste Gjennom livet møter de fleste av oss utfordringer av ulik grad. Ofte kan det å ha noen å... (les mer)
Askeskogen 54, 3267 Larvik (Vestfold og Telemark)
Helse, samtaler, veiledning, konsultasjoner, alternativ medisin, undervisning og seminarer.
Nedre Fritzøegate 3, 3264 Larvik (Vestfold og Telemark)
Privatpraktiserende psykolog uten avtale. Du trenger ikke henvisning for å ta kontakt. Send meg gjerne en sms ... (les mer)
Sørli Terrasse 3, 1473 Lørenskog (Viken)
Boken er basert på eget liv og erfaringer, med vold, depresjon, angst, søken etter kjærlighet, søken etter Gud... (les mer)
Østervåg 5, 4006 Stavanger (Rogaland)
Millimtr er til for deg som trenger endring. Jeg tilbyr psykologtjenester til både privatpersoner og bedr... (les mer)
Storgata 10, 2821 Gjøvik (Innlandet)
Det finnes mange årsaker til å søke terapi: * Føler du at du står fast i livet ditt? * Ønsker du å lære mer... (les mer)
Stavanger (Sandnes, Rogaland)
Smaragden Dialogtjeneste er et privateid firma som tilbyr tjenester til privatpersoner og bedrifter på ettermi... (les mer)
Sandviksveien 110, Inngang B, 5035 Bergen (Vestland)
Psykolog som tilbyr et trygt rom for samtaleterapi på kontoret og over nett/video. Jeg holder også foredrag om... (les mer)
Bjørvika, Oslo
Badepsykologen leverer behandling for dine psykiske utfordringer i badstue med mulighet for bading sentralt i ... (les mer)
Brattemoen 4, 4870 Fevik (Grimstad, Agder)
Coaching tjenester som leverer hjelp innen mental trening, livsstilsendring, kostholdsveiledning og generell h... (les mer)
Personlig utvikling, relasjonsarbeid og dans/embodiment: Undervisning/instruksjon, coaching/veiledning, kurs o... (les mer)
Alexander Kiellands Gate 10 B, 2000 Lillestrøm (Viken)
Er du eller dere i behov for sortering i forhold til vanskelige hendelser, livssituasjon eller viktige livsval... (les mer)
Majorstuveien 36, 0367 Nesbru (Oslo)
Erfarne, voksne psykologer i Asker, på Holmen senteret, med kompetanse på: Psykiske lidelser, lette og alvorli... (les mer)
Langgata 14, 4306 Sandnes (Rogaland)
Vi er tidligere rusavhengige som i dag arbeider i rusfeltet. Vi driver med kurs/konferanse og utvikling av IT ... (les mer)
Sjømannsgata 2, 4631 Kristiansand S (Kristiansand, Agder)
Psykologtjenester til privatpersoner og selskaper: Terapi, rådgiving, konsultasjon, veiledning og undervisning... (les mer)
Rosenkrantzgate 10A, 6 Etg, Ringeklokke # 31, 0159 Oslo
...tilknytningstema og traumer. Ungdom og unge voksne ligger mitt hjerte nær. - depresjoner - angstproblematikk ... (les mer)
Åsland 55, 1860 Trøgstad (Indre Østfold, Viken - tidl. Trøgstad, Østfold)
Barne- og ungdomskurs for god selvfølelse er et konsept fra Diameta. Mange barn og unge møter til tider utf... (les mer)
Oline Hårstads Veg 8, 7072 Heimdal (Trondheim, Trøndelag)
Foredrag om det å leve i et voldelig forhold, og om veien ut. Kjennetegn på et slikt forhold, psykisk og fysi... (les mer)
Lindhaugsvingen 12 F, 1363 Høvik (Bærum, Viken - tidl. Akershus)
Legespesialist i psykiatri tilbyr utredning og behandling for angst, depresjon, tvangslidelse, stress, traume ... (les mer)
Bygdøy Allé 21, 0262 Oslo
Gestaltterapi er en av de mest utbredte psykoterapeutiske retninger i dag og et godt alternativ til psykolog. ... (les mer)
Last ned app til iPhone og Android
Norges mest populære opplysningstjeneste på mobil.
Last ned gratis!