Stall Nordstjerna

Stall Nordstjerna tror på å lage en en Opplevelse med hest for Alle.
Burvegen 89, 2008 Fjerdingby (Rælingen, Viken - tidl. Akershus)

Her er alle velkommen med eller uten fysiske og psykiske hemninger. Vi er stolte av vårt tilbud til barn og voksne med terapi- og handikappriding, hesteskole, privat timer, skole i praksis  eller arbeidstrening. Vi tror at samvær med dyr og spesielt hest er god terapi for alle. Hestene møter oss alle likt. Vi tror på å skape en stemning som fokuserer på mestring, trygghet, motivasjon og kunnskap. Målet er å skape et godt miljø som søker samhold og alle deltar i hverandres vandring på veien videre om bedre kunnskap om hest og livet generelt.

Vis mer

Stallbursdag på Stall Nordstjerna: Kr 2000

Vi arrangerer Stallbursdag etter avtale. Vi inkluderer 2 hester som kan være med på opplegg i 2 timer (+ 1 time til spising, gaveåpning, eller andre leker). Stallen stiller med to stallmedarbeidere til anledningen. Hjelmer er også tilgjengelig og må brukes ved riding. Vi snekrer opplegg etter ønske og legger gjerne opp litt undervisning slik at det blir en smaksprøve på hva det vil si å lære seg å ri en hest. Vi setter opp langbord. Bevegelseshemmede er velkommen og vi har rullestolrampe. Bålpanne, grill eller varmeplate er tilgjengelig etter behov. All mat og drikke ordner du selv. Pris for 3 timer på stallen (2 timer med hestene) koster kr 2000.
Stall Nordstjerna, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Stall Nordstjerna
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

63830682 92634735

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt for en hyggelig prat.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.