Kongsfjordmat Øyvind Falck

Kurset gir deg en teoretisk og praktisk innføring i italiensk matkultur.
Eikelia 9A, 1519 Moss (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

OM TOSCANA:


Er Italias grønne hjerte, svært rik på regional mat og vinkultur - så er UMBRIA minst like sjarmerende og vel så berømt for sitt gode kjøkken.
Bare to timers biltur fra Roma finner du det perfekte reisemål for deg som vil oppleve middelalderkultur og samtidig hente det beste fra et område der mat står i sentrum.
Umbria er som skapt for å spise og drikke godt. Italienernes krav til kvalitet og tradisjon er unik.

Vis mer Vi, to førtidspensjonerte pursere, med kokke/flysteward-faglig bakgrunn, har gjennom mange år hatt gleden av å jobbe med matutvikling for SAS i Italia. Vi har i denne tiden blitt godt kjent med lokalbefolkningen, som velvillig har åpnet sine dører for oss. Derfor har vi kunnet gjøre deres kjøkken til vårt. Dette vil vi gjerne dele med andre og tilbyr

Matlagingskurs 2013.

Kurset gir deg en teoretisk og praktisk innføring i italiensk matkultur. Alle deltakere får prøve seg på vårt flotte kjøkken. Selve matkurset foregår på hotel La Serena, som ligger like utenfor Perugia, provinshovedstaden i Umbria. Her skal du også bo. Hotellet har 6 dobbeltrom av høy standard. Alle måltider inntas i restauranten eller ute på terrassen.

Vi setter av tid til besøk hos den beste lokale vinprodusenten, olivenlundene og den lille byen Spina. I Spina kan du benytte anledningen til å kjøpe med deg lokale råvarer.Byens vannhull og møtested heter Bar Ferretti. Her skal vi selvsagt innom for å ta del i folkelivet og nyte en espresso eller et glass lokal vin.
Videre tilbyr vi en tur til Assisi, hjembyen til St. Fransiscus (den hellige Frans). Du har ikke opplevet Umbria om du ikke har besøkt denne vakre byen.
Ønsker du å utvide oppholdet i Umbria utover kursets ordinære varighet, så ordner vi dette for deg.


HVORDAN KOMMER DU DEG DIT ?
Kursene går over 6 dager. 6 dag er det avreise etter frokost.Oppstartsdag kan avtales.
Kurset koster uten fly kroner 7250.- . Det er gode muligheter for å skaffe seg billige biletter på nettet.

Frammøte for alle kursdeltagere er i ankomsthallen ( FCO - terminal3) senest kl 1330 på avtalt dag.
Bussturen tar ca, 2:30 t. En av oss møter dere. Avreise er 6 dag klokken 07.30. Om ankomstid / avgangstid avviker fra oppsatte tider, vil dette kunne medføre ekstrakostnader for deltagerne.

Kursavgiften inkluderer transport t/r flyplassen, overnatting på hotel La Serena, 5 frokoster, 5 middager og 2 lunsjer, samt drikke (øl, vin og mineralvann) ad libitum. Det vil si at så lenge vi holder på med matlaging, undervisning og selvsagt til måltidene så holder vi drikke, men etter middag, fritid ved bassenget eller andre steder og før frokost må man altså stå for dette selv.

Det forutsettes at to personer deler et dobbeltrom enten med dobbelseng eller to separate senger. Enkeltrom er ikke tilgjengelig.

Vi ønsker deg velkommen til “vårt” vakre Umbria og en opplevelse du sent vil glemme.

BENVENUTO!

Kongsfjordmat Øyvind Falck, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Kongsfjordmat Øyvind Falck
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

41852830 69273672

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil