Costa Blanca Booking S.L.

Tilbyr et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs i Spania!
Avenida Albir 56, 03581 Albir, Alicante, 03581 Albir (Bodø, Nordland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Velkommen til Costa Blanca Booking Eiendomsmegling.

Costa Blanca Booking kan tilby et stort utvalg av eneboliger, leiligheter, rekkehus, villaer og tomter til salgs. Vi har både brukte og nye boliger for salg i Albir, Alfás del Pi, Altea, La Nucia, Benidorm, Finestrat og andre områder.

Vis mer Du kan være sikker på å finne din drømmebolig her hos oss på Costa Blanca Booking. Vi har mer enn 350 boliger til salgs i dette området. Hvis ikke det skulle være nok, så har vi ett nettverk med mer enn 80 andre samarbeidspartnere i eiendomsmarkedet på Costa Blanca.

Vi hjelper deg i hele salgsprosessen, alt fra presentasjon av objekter på kontoret og til å vise deg de boligene som passer deg. Vi hjelper deg med alle formaliteter i forbindelse med finansiering, juridiske og skattemessige spørsmål. Altså – hele prosessen frem til du har kjøpt din bolig. Vi på Costa Blanca Booking er her for å gi deg mest mulig informasjon slik at du gjør et boligkjøp som du blir tilfreds med også i fremtiden. En av våre hovedoppgaver er å sørge for at du får en behagelig start i Spania.

Vi har også spesialisert oss i utleie markedet og leier ut moderne leiligheter, bungalower og villaer i Albir. Alle våre utleieobjekter er full møblert og utstyrt for det du måtte trenge for et lengre eller korter opphold i Spania. Alle våre leiligheter finnes i de nyeste bygningene i Albir sentrum med gåavstand til alle fasiliteter. Vi tilbyr også tjenester som bilutleie, reservasjoner for utflukter til turistattraksjoner samt korte eller lengre bussturer til flere kjente steder i Spania.

Costa Blanca Booking S.L., telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Costa Blanca Booking S.L.
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

75526295 75914960

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil