Knut Nævra

SUGING AV TYNGRE OPPDRAG, AVDEKKING AV KABLER, SUGING AV JERNBANEPUKK ++
Semsveien 131, 3302 (Øvre Eiker, Viken - tidl. Buskerud)

Denne mannen, Knut Nævra, tømte sin første septiktank sammen med pappa Lars i 1967. Jeg kjøpte firmaet i 1988 og dreiv Eiker Septikservice i mange år før beslutningen om å selge kom i 2007. Ragn Sells AS overtok biler, kunder og ansatte høsten 2007.

Vis mer Etter hundrevis av telefoner fra fortvilte kunder som savnet et lite lokalt firma, fikk jeg etter et par år lov av Ragn Sells å starte opp med en liten spylebil. En bil jeg nå har hjulpet "Olga på hjørnet" med siden. Hjulpet til med tette kloakkrør, gjengrodde vannrør og reingjøring av soilrør for rust.

En meget takknemlig jobb - glade folk som etter et besøk av meg kan bruke toalettet igjen.

I mellomtiden har også min karenstid gått ut, og jeg har gått til det skrittet å handle et monster av en sugebil. Når kribling og utfordringer står i kø, ble det etter nøye funderinger bestemt.

Den nye sugebilen er en vakuumgraver. Brukes der tradisjonelle gravere ikke kommer til eller får lov grunnet mye kabler, rør eller røtter fra fredede trær.
Jeg hadde ikke en eneste kunde eller avtale når bilen ble kjøpt, men jammen har gamle og nye kunder faktisk strømmet til. Noe jeg jeg gjerne vil takke alle kundene mine for. Jeg er ydmyk!

Knut Nævra, telefonnummer:

Kontaktperson

Knut Nævra
dgl.l.
tlf:95221319

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

32751375 41595227 95221319 95782805

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved spørsmål
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.