Tbcoaching

Utfordringer = utvikling. Personlig veiledning/coaching, kinesiologi, kurs, foredrag, foreldrerollen
Eika, Dypedal, 1607 Fredrikstad (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Om meg og min bakgrunn:


Mange bærer ”sekker” av gamle automatiske reaksjonsmønstre og handlingsstrategier, som har gått ut på dato for lenge siden. De kan med fordel byttes ut med langt mer hensiktsmessige valg.

Vis mer Jeg har utviklet en helhetlige og effektive metoder som bidrar til tydelighet, utvikling av fellesrommet, bedre samarbeid og måloppnåelse. Disse egner seg både i privat, offentlig og bedriftssammenheng.

Kombinasjonen av god psykologisk innsikt, coaching, kinesiologi, og enkle hensiktsmessige arbeidsmetoder, er mine viktigste nøkler for å gi dere styringsvilje og komme i mål sammen med dere.

Vår årvåkenhet og tilstedeværelse bestemmer konsekvensene av våre valg;

Jeg tror hvert enkelt individ kan utvikle langt større bevissthet om ressurser og ansvarlighet for egen livs-og arbeidsglede. Bak enhver følelse, tanke, reaksjon og handling er et motiv og et valg. Bevisst eller ubevisst, rasjonelt eller følelsesstyrt.

Jeg mener jeg har stor evne til å inspirere og motivere andre, at jeg kan skape rom for gode samtaler, og få frem folks vilje til gjennomføre sine bestemmelser. Jeg har stort engasjement, og gleder meg med andres fremgang.

Min overbevisning er at livet er en endeløs rekke av øyeblikk, og det du holder i hendene akkurat nå, kan du gjøre noe med. Ergo kan man påvirke sin fremtid, men kun lære av sin fortid.

Jeg har jobbet med mennesker, relasjoner og samspill i mer enn 25 år. Har medisinsk grunnutdanning, videreutdanning i forebyggende helsearbeid, og arbeidet mange år som helsesøster. Erfaring som administrativ leder i 21 år.

Grunnutdanning i kinesiologi fra 1998-2000, og videreutdanning med fokus på hjernen og dens fantastiske funksjon og muligheter 2000-2001.

Arbeidet som samspills- og foreldreveileder i i 13 år, med fokus på personlig mestring og tydelig kommunikasjon. Jeg har også jobbet over lang tid med familier hvor adferdsvansker og endring av samspillsmønstre har vært utfordringen. Ting tar tid, er et kjent begrep, og man skal være tålmodig i enkelte prosesser, andre ganger kreves handling og krav om umiddelbar endring. Dette er det viktig å skille mellom.

Gjennom mange år har jeg holdt fagrelaterte kurs og foredrag for ulike yrkesgrupper. Dette er for meg noe av det mest utfordrende og morsomste jeg vet. Jeg har dessuten gjennomført en rekke store prosjekter. Motto for alle har vært; ”Man må våge å sveve tilstrekkelig lenge nok, for å oppleve at noe endres.” Det vil si at prosesser tar tid og krever tålmodighet og endringsvilje.

Ta en titt på min hjemmeside, der finner du mer informasjon om kurs og kinesiologi. www.tbcoaching.no

Gleder meg til alle nye utfordringer og samarbeid.

Tbcoaching, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Tbcoaching
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

91324794

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil