Proff Renhold Midt Norge

Gunstige priser innen renhold For bedrifter og private ""Proff Renhold Midt Norge AS
Dronningens Gate 37, 7012 Trondheim (Trøndelag)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

TOTALLEVERANDØR TIL NÆRINGSLIV OG PRIVATE
VELKOMMEN TIL Proff RENHOLD Norge


Kvalitet er vårt varemerke. Vårt slagord er : Kvalitet som gleder. Som en ledende servicebedrift har vi opparbeidet oss spisskompetanse for å løse de fleste oppdrag, dette er bedriftens fortrinn. Vi bestreber oss alltid for at våre kunder skal være fornøyd med det vi utfører. Ved hjelp av god dialog med kunder og medarbeidere, skal Proff Renhold Norge sin tjenesteleveranse være på høyest faglig nivå. Våre med arbeidere har utført kurs b.la, smitte, renhold …

Vis mer VI UTFØRER PÅ BESTILLING:


■Daglig renhold
■Hovedrenhold
■Byggrenhold
■Gulvbehandling
■Polering
■Skuring og polishbehandling (boning)
■Tepperens/sofarens
■Flyttevask
■Vindusvask
■Diverse spesialrenhold
■Sanitær

Daglig renhold
Renhold gir økt trivsel, fremmer arbeidslyst og øker produktivteten.Regelmessig og frekvensbasert renhold ut fra romtype og behov. Renholdet blir utført etter de frekvenser som er ønsket og tilpasset den enkelte kunde. Vi lager et eget renholdprogram som er skreddersydd til deres bedrift ut fra behov og ønsker etter en nøye befaring. Renholdet utføres som oftest i løpet av en uke, der vi bl.a. tømmer søppel, rengjør frie flater på pulter, bord og hyller. Renhold av harde gulv og støvsuging av tekstile gulv m.m. Rett tilpasset renhold gir et bedre innemiljø.

Returpapirhåndtering:
Her kan vi tømme returpapirbeholdere og bringe det til container. Vi kan også ta ut og inn containere til faste tømmetider.

Makuleringsservice:
Vi kan ta oss av makulering av papir på steder der det er store makuleringsmaskiner. Etter makulering kan vi bringe papiret til papircontainere.

Gulvbehandling
Vår kompetanse og våre metoder for gulvbehandling er i en klasse for seg.


Vi vedlikeholder harde gulv for at de skal være lettere å holde rene og gulvene får en lengre holdbarhet ved slitasje.

POLERING:
Etpolishbehandlet gulv vil etter en tid få riper og bli matte. For åutbedre gulvet uten å hindre ferdsel, polerer vi med enhøyhastighetsmaskin som glanser og jevner polishhinnen.

POLISHBEHANDLING:
Defleste harde gulvtyper må polishbehandles. Dette må vedlikeholdes 1 - 2ganger i året, med stor slitasje opp til 4 - 6 ganger i året. Det er endel forarbeid med gulvene alt etter hvilken tilstand gulvet er i. Detkan være alt fra en lett overvask til en omfattende bunnskuring. Vinullstiller gulvbelegg etter den stand og stilling de forekommer. Vihar gjenopplivet gulvopplegg som de fleste har gitt opp. Og kan gi godereferanser på 30-40 års gamle linoleums- og vinylbelegg som er blitttilnærmet "nye" etter behandling.

Gulvet på bildet er etgammelt belegg som ikke er blitt skurt på veldig lang tid. Det er gammel polish og mye smuss på belegget. Med en grundig skuring ogpåfølgende polishbehandling ble gulvbelegget nesten som nytt.

Behandling av steingulv:
Vihar god erfaring med spesialbehandling av alle typer steingulv. Vibruker flere metoder alt etter steintype og hvor grundig og omfattendebehandlingen skal være.

Vinduspuss
Rene vinduer gir bedre lys og økt trivsel.


For å kunne utføre en sikker vinduspuss har vi de sertifikater og det utstyret som gir den beste løsningen vi avtaler med. Blanke vinduer gir bedre lys og et rent inntrykk av rommet vi oppholder oss i. Dette utføres 1 - 2 ganger i året. Oftere i inngangspartier og butikkvinduer for å nevne noen.

Sør-Trøndelag
Agdenes Bjugn Frøya Hemne Hitra Holtålen Klæbu Malvik Meldal Melhus Midtre Gauldal Oppdal Orkdal Osen Rennebu Rissa Roan Røros Selbu Skaun Snillfjord Trondheim Tydal Ørland Åfjord
Nord-Trøndelag
Fosnes Frosta Grong Høylandet Inderøy Leka Leksvik Levanger Lierne Meråker Mosvik Namdalseid Namsos Namsskogan Nærøy Overhalla Røyrvik Snåsa Steinkjer Stjørdal Verdal Verran Vikna

Proff Renhold Midt Norge, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Proff Renhold Midt Norge AS sitt regnskap for 2010 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 2 630 000 med et registrert årsresultat på NOK 176 000 og et resultat før skatt på NOK 246 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 276 000 og en gjeld summert til 957 000.
Resultatregnskap2010
Driftsinntekter (omsetning)2 630
Driftsresultat251
Resultat før skatt246
Årsresultat (overskudd)176
2010
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil