Melsom Bygg og Service

Sjuestokkveien 6, 3159 Melsomvik (Sandefjord, Vestfold og Telemark)

Melsom Bygg og Service har besøksadresse Sjuestokkveien 6, 3159 Melsomvik (Sandefjord, Vestfold og Telemark). Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Melsom Bygg og Service.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Melsom Bygg og Service gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Melsom Bygg og Service, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Melsom Bygg og Service AS sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 50 000 med et registrert årsresultat på NOK 26 000 og et resultat før skatt på NOK 32 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 50 000 og en gjeld summert til 6 000.
Resultatregnskap2020
Driftsinntekter (omsetning)50
Driftsresultat32
Resultat før skatt32
Årsresultat (overskudd)26
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil