Arena Helse

Arena Helse tilbyr matintoleranse, hårmineralanalyse, homeopati, healing, coaching, massasje
Ingvald Ludvigsens Gate 14, 3027 Drammen (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Alternativ medisinsk klinikk Drammen.

Homeopati:

Homeopati er en naturlig, medisinsk behandling uten bivirkninger. Medisinene er laget av naturlige stoffer og stimulerer kroppens egen evne til å lege seg selv. Homeopatisk behandling er basert på kroppens symptomer, og har vært brukt i over 200 år. Behandlingen brukes ved både fysiske og psykiske plager. Homeopati kan brukes både forebyggende og akutt, og styrker immunforsvaret.

Vis mer Registrert og godkjent Homeopat MNHL

Coaching - Samtaleterapi:

Coaching hjelper deg å se bitene, slik at du kan klare å legge puslespillet. Livet handler ikke bare om hvordan vi har det, men også om hvordan vi tar det. Lær å takle utfordringene på en bedre måte. Bli mer løsningsorientert og handlekraftig.
Få hjelp med din personlige utvikling og nå dine mål.

En coach kan hjelpe deg med: Utvikle ditt fulle potensiale, veiledning i vanskelige valg, konfliktløsing på jobb eller i familie, å lære å sette grenser. Rådgiving for par og familier.

Samtaleterapi. Når du trenger noen å prate med.
Du blir møtt der du er i livet nå. Om det er i sorg, sinne, frustrasjon eller depresjon. Samtaleterapeuten hjelper deg å forstå følelsene, slik at du kan legge problemet bak deg, og se veien videre. Å forstå egen smerte er veien til videre vekst....

Samtaleterapeuten kan hjelpe deg med: sorg, tristhet, angst, frykt, fobier, sinne, depresjon, indre konflikter, dårlig selvtillit, sår og traumer fra barndom.

Alle har vi en lengsel etter ro, glede, tilhørighet og en mening med livet. Få hjelp til å forstå deg selv og finne styrke til å møte problemene.

Matintoleranse:

Gjør maten deg syk

Mange sykdommer og plager skyldes feil kosthold. Hva vi blir syke av og hva slags mat som passer oss best er helt individuelt. Det som er sunn mat for noen, kan være rene giften for andre. Matintoleranse kan enkelt testes i blod. Det er forskjell på matintoleranse og matallergi. Hos Arena Helse kan du teste deg for begge deler. Vi hjelper deg med riktig diett og oppfølging.

Reconnective Healing:

Reconnective Healing setter i gang gode prosesser og balanserer hele deg. Vi består av mer enn bare den fysiske kroppen. Vi er ren energi. Som til sammen danner kropp, psyke og sjel. Alle delene våre må være i balanse. Er de ikke det, blir det sykdom. Reconnective healing kan fylle oss med ny energi og reversere ubalanser. Det er som å plugge oss i stikk kontakten. Vi gir kropp og sjel påfyll, slik at reparasjonen kan finne sted. Healing betyr å helbrede.

Velkommen til en Sertifisert Reconnective healer i Drammen


Ørelys - Otopati

Ørelys har vært brukt i flere hundre år og er en god behandling ved øreproblemer. Ørelys brukes ofte ved ørebetennelse, ørevoks, væske i mellomøret, bihuleproblemer, dott i øret, øresus/tinnitus og trykkproblemer. Ørelys er en effektiv og behagelig behandling for både store og små.

Massasje:

Massasje er ikke bare luksus for kroppen, det er også en effektiv behandling som løser opp spenninger og reduserer smerter. Massasje øker blodsirkulasjonen og reduserer stress. Hos oss kan du få fysikalsk aroma massasje, lymfedrenasje, kopping, anti cellulitt massasje, avslappende og oppkvikkende massasje.

Hårmineralanalyse:

En hårmineralanalyse viser hvilke vitaminer og mineraler du trenger, og om du har tungmetall forgiftninger. Kroppen er som en kjemisk fabrikk, om vi mangler stoffer, blir det sykdom.

God helse gir frihet:

Hos oss blir du behandlet med naturlige metoder og uten bivirkninger. Behandlingen legges opp personlig og individuelt, ut fra dine ønsker og behov. Dette gir deg raskere resultater. En homeopat tar hensyn til både det fysiske og psykiske hos hver enkelt og behandler ut ifra et helhetlig bilde

Vi er her for deg

Arena Helse, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Arena Helse
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

95033110

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil