Under2hundre.com

-Norges billigste! Punktum.
Dalsbergstien 14A, 0170 Oslo, St. Hanshaugen
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

under2hundre.com startet opp som et samarbeid mellom to studenter i slutten av oktober 2010. Eierne ønsket å bygge en bedrift fra bunnen av, og etter å ha kartlagt det norske markedet for forbruksartikler skjønte de raskt at det var mulig å kombinere lave priser, kvalitet og god kundeservice, og samtidig tjene penger på arbeidet. Siden starten har nettsiden opplevd en eventyrlig vekst i antall produkter og kunder, med stadig økende omsetning som resultat. I løpet av 2011 er målet å stadfeste under2hundre.com som en seriøs utfordrer til de etablerte aktørene i markedet, samt å opprette eget varelager i Norge.

Vis mer Vi tilbyr kvalitetsvarer til svært lave priser på en sikker og trygg måte. Vårt mål er rett og slett å være Norges billigste nettbutikk, og derfor vil vi gjerne høre fra deg om du finner produkter hos våre konkurrenter med tilsvarende eller lavere pris enn den vi tilbyr.

under2hundre.com formidler salg av alt fra produkter for spillkonsoller til nyttige og morsomme gadgets mellom leverandører fra hele verden og deg som kunde. Vi opererer ikke med store innkjøps-, lønns-, markedsførings- eller driftsbudsjetter, og du vil ikke treffe oss på dyre bransjetreff i utlandet. Gevinsten deler vi med deg, slik at du kan handle til markedets laveste priser!

Selv om vi tar mål av oss å tilby markedets absolutt billigste produkter, betyr ikke dette at vi inngår på kompromisser når det gjelder kvalitet og service. Derfor opererer vi med egen kvalitetsgaranti, og gjør alt vi kan for å besvare eventuelle spørsmål på en rask og profesjonell måte.

Under2hundre.com, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Christoffer Johannessen
Joakim Øyen

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil