Nell Renhold AS Avd. Horten

Renholdsfirma som tar oppdrag i Tønsberg, Vestfold og Oslo
Meierigaten 3, 3112 Tønsberg (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Nell Renhold AS ble etablert 2.1.1986. Den gang het det B-V Renholdsservice. Firmaet ble startet opp da tidligere eiere fikk forespørsel om renholdet på Paleet Kjøpesenter i Oslo. Helt frem til 1.8.2003 var firmaet rent Oslobasert og med hovedtyngde på kjøpesenter.

Vis mer Da dagens eiere tok over pr 1.8.2003 falt det seg naturlig med et navneskifte. Nell Renhold ble valgt. Vi utvidet da firmaets geografiske nedslagsfelt til også å gjelde Vestfold.

Nell Renhold har hatt en kontrollert men sterk vekst fra 2003 og frem til i dag. Vi er nå godt etablert også i Vestfold og har en robust organisasjon til å kunne takle de ulike oppgaver og utfordringer som møter oss.

Som en leverandør i en bransje som har mange useriøse tilbydere, har vi lagt stor vekt på å skulle være en profesjonell leverandør for våre kunder. Vi skal alltid følge norsk lov, almenngjort tariffavtale, samt følge de normer og retningslinjer som ligger til grunn for våre verdier. Det skal alltid være trygt og godt å velge oss som samarbeidspartner.

Vi er en totalleverandør av renholdstjenester og har lang og god erfaring med alt fra store kjøpesenter, kontorkomplekser og industribygninger til mindre kontorer og butikkarealer. Vi utfører det renholdet som ønskes av kunden og er også behjelpelig med råd og veiledning når det er behov for det.

Vårt hovedkontor er i dag sentralt i Tønsberg, St. Olavsgt 22. Vi har avdeling og kontor også sentralt i Oslo, Karl Johansgt 37-42 samt egen avdeling i Nordre Vestfold.

Nell Renhold AS Avd. Horten, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil