Connecting U Linn Kristin Berg

Velkommen til fribalanse - Jeg hjelper deg på veien til dine mål. Ta kontakt for en hyggelig prat!
Michael Berentsens Gate 4, 4014 Stavanger, Storhaug (Rogaland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Tidlig i livet mitt bestemte jeg meg for at stikkord som trivsel, velvære og trening skulle stå sentralt i min hverdag, både privat og på jobb. Jeg tror på at når man arbeider med enkeltmennesker så er det viktig å motivere dem til å yte sitt beste ut i fra sitt ståsted. Vi er alle forskjellige og har ulike behov og ferdigheter.

Vis mer Ved siden av mitt engasjement for trivsel og velvære gjennom riktig kosthold og trening, har jeg gjennom årenes løp også blitt mer nysgjerrig og fokusert på de indre ressursene vi alle har iboende oss. Personlig har jeg lenge hatt et ønske om å få en økt bevissthet rundt hvem jeg er, hvor jeg vil og hvordan jeg kan komme dit med de ressursene jeg har. Kjent på følelsen av at det må være noe mer liksom, skjønner du hva jeg mener ?

I 2010 tok jeg et valg som skulle vise seg å være livsendrende for meg, jeg bestemte meg for å ta en utdannelse innenfor NLP Coaching. I tillegg til nå å være utdannet coach, har jeg over 13 år erfaring fra trenings bransjen, både som instruktør, personlig trener samt kostholds veileder. I dag tror jeg den komplette pakken er en kombinasjonen mellom indre og ytre harmoni. Og jeg er overbevist om at alle innehar de ressursene de trenger for å oppnå sine mål, man må bare vite hvordan man skal bruke dem. Og noen ganger kan veiledning og motivasjon fra en utenforstående være løsningen. Med utgangspunkt i dette har jeg ett mål med denne siden, nemlig å hjelpe og motivere deg med å oppnå dine mål. Enten det er gjennom trening, kosthold eller personlig utvikling. Kanskje er det en kombinasjon? Alt i alt dreier det seg om å bli fri og komme i balanse. Fribalanse!

Referanse:
Linn har coachet meg til jobbintervju, ting jeg har gruet meg til, hvordan å ta de rette valgene osv. Hun jobber systematisert med veldokumenterte metoder, som bl.a visualiseringsteknikker, ankring, tankemønster osv. Kan anbefale henne på det varmeste!

- Laila Stokka

Connecting U Linn Kristin Berg, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Connecting U Linn Kristin Berg
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Interne telefonnummer

51321502 92353488 95458705

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil