Marte Isaksen

Danseundervisning og musikalske tjenester.
Strandvegen 119A, 9006 Tromsø (Troms og Finnmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

DANS
Jeg tilbyr dansetimer, og dette gjøres enten i form av enkeltvise privattimer, workshops, eller i form av kurs som går over flere uker. Vanligvis bygger jeg opp kurs som varer 4-8 uker. Varighet på kurs avtales på forhånd. De enkeltvise privattimene kan deles opp over flere uker, og passer perfekt for de som vil ha et mer fleksibelt opplegg.

Vis mer I dansetimene lærer jeg bort hip hop og urban dance, der sistnevnte er en form for dans der fokuset ligger på koreografi. Urban dance er en populær dansestil som ofte blir sett i blant annet musikkvideoer og TV-programmer. Dansestilen er inspirert av mange forskjellige sjangere, og jeg drar mest inspirasjon fra hip hop, dancehall og jazz.

Jeg lærer bort dans for alle nivåer og aldre, og baserer mine timer på pedagogiske grunnlag der målet er å lære bort mange forskjellige bevegelser som kan brukes både i sammenheng med koreografi og freestyle. Koreografiene tilpasses nivå og aldersgruppe.

Jeg kan også leies inn til arrangementer, både i form av danseoppvisning og workshops for bedrifter. Detaljer for disse arrangementene kan avtales på forhånd etter behov og ønske.

I tillegg kan jeg leies inn som koreograf for forestillinger, som musikaler, revy, skuespill, danseoppvisninger, og lignende.

For mer info, kontakt meg gjerne på e-post: marteisaj@gmail.com. Marker e-posten med hvilket tilbud du ønsker, og skriv gjerne inn detaljert hva du ønsker. Jeg svarer fortløpende, og senest innen 24 timer.

Marte Isaksen, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Marte Isaksen
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Marte Isaksen (1995)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.