Klarsynt Spådame May

Velkommen til å ta kontakt!
Meierivegen 8, 1925 Blaker (Lillestrøm, Viken - tidl. Sørum, Akershus)

Hei, jeg heter May og har medfødt klarsyn. Jeg har jobbet som profesjonell klarsynt spådame på teletorg siden 2004 og har mange nye og faste kunder som ringer. Kunder sier om meg at jeg er behagelig å snakke med. De føler seg roligere etter en samtale, og at jeg er treffsikker på spådom og tid. Enkelte hevder også at jeg har healet smerte uten at jeg har fokusert det.

Vis mer Når jeg kobler meg på deg med hjelp av tarotkortene eller klarsynet, kanaliserer jeg via bilder, film, smak, lukt, hørsel og/eller skrevne ord. Jeg vet aldri på forhånd hvilken måte budskapet kommer.

Jeg spår og rådfører om jobb, karriere, hjemmet, kjøp og salg, rettstvister/rettsaker, relasjoner til andre mennesker, barn, parforhold, er han/hun den rette. Kort og godt kan du spørre meg om alt du måtte ønske å vite mer om eller få hjelp og veiledning til.

Jeg regner også ut årstall som vil bli viktig for deg med numerologi, gjør fjernhealing til mennesker og dyr, og foretar husrens. Klikk på linkene i avsnittet for å lese mer om hvordan det fungerer.

Du når meg på teletorgnummer 829 95 170 (26,- p/m)

De beste tanker og ønsker fra May

Klarsynt Spådame May, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.