Right Price Tiles Bærum/Rud

Baker Østbys Vei 1, 1351 Rud (Bærum, Viken - tidl. Akershus)

Right Price Tiles søker verden rundt etter de beste produktene. Vi handler i dag fliser fra Spania, Italia, Portugal, Tyrkia, Egypt, India, Kina og Sør Amerika. Vi kjøper inn i enorme volumer, direkte fra fabrikk. Sammen med resten av den europeiske kjeden har vi en veldig sterk innkjøpsmakt, og kan forhandle frem markedets absolutt beste innkjøpspriser. Disse innkjøpsprisene gir oss et stort konkurransefortrinn overfor våre konkurrenter, vi kan tilby førsteklassesfliser til markedets laveste priser.

Vis mer Vi har et stort lager med gulv- og veggfliser, med matchende border og dekor, samt marmor, skifer, granitt, glassmosaikk og glassbyggestein i hver butikk og ett enormt sentrallager og distribusjonsenter i Oslo. Derfor er det ingen ventetid. Kunden må ikke betale for flisene først, for så å vente i 4-5 uker mens de blir bestilt. Kunden kan ta med seg flisene samme dag, eller få dem levert når det passer deg.

For å finne riktig flis til riktig pris, besøk en Right Price Tiles butikk.

Right Price Tiles Bærum/Rud, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

45906330 46919797 47481252 48898680 92263406

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil