Nyark - Nydalen Arkitektkontor

Ditt arkitektkontor i Oslo
Nydalsveien 28, 0403 Oslo, Nordre Aker

Om oss - ditt arkitektkontor i Oslo
Aksjeselskapet Nydalen Arkitektkontor AS, NYARK, ble etablert våren 2010. Arkitektkontoret har i dag to eiere, Ragnvald Halset og Knut Kløvvik. Våre arkitekter har lang erfaring fra byggebransjen, og erfaring fra mange ulike byggeprosjekter. Hos oss får du en fagkyndig bedrift med kort responstid og gode kreative løsninger.

Vis mer Vår visjon som arkitektfirma
Med bevisst satsning og erfaring gjennom ulike prosjekter, har NYARK fått betydelig forståelse av hvordan bygninger best kan utnytte sitt fulle potensiale. Uansett hvilken størrelse, skala og situasjon, er bygningens viktigste oppgave å være til nytte for mennesker.

Vår målsetting er å bygge gjensidig tillit og gode kommunikasjon og samarbeidsformer med våre kunder og samarbeidspartnere. Du skal føle deg hørt, respektert og involvert, med dette utgangspunktet utarbeider vi en gjensidig forståelse og forventning til prosessen og resultatet. Vi ønsker å begeistre og vil gjerne tilby mer enn forventet. Vårt mål er å gi prosjektene større verdi enn selve verdien av bygget.

Vårt varemerke er dedikert og grundig arbeid, god kommunikasjon med myndigheter og alle involverte parter, samt løsningsorientert oppfølging på byggeplass..

Dokumentasjon og sertifiseringer
Kvalitet og korrekt dokumentasjon er meget viktig i dag. Nydalen Arkitektkontor AS er godt oppdatert på lover og regler i bransjen. Vi benytter Arkitektbedriftenes kvalitetsstyringssystem. Vi har samtidig kjennskap til, og oppdatert på, de viktigste verktøyene, og benytter blant annet BIM i prosjekteringen. I tillegg har vi god erfaring med prosjektering i henhold til Breeam Nordic. Dette betyr at vi integrerer bærekraftig tenkning i alle ledd, både i eksisterende og ny bebyggelse.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Arkitekttjenester i Oslo - fra idéutvikling til ferdig prosjekt
Nydalen Arkitektkontor AS driver et tradisjonelt arkitektkontor, og alt som naturlig hører til under dette. Vi er med på hele utviklingen av prosjektet, fra skisse til det ferdige bygg.

Se nedenfor for noen av våre arkitekttjenester:
Konseptutvikling
Verdiøkning av prosjekter
Plan/regulering
Prosjektering
Interiør
Byggesøknad, offentlig saksbehandling


Vi hjelper deg med verdiskaping av nye og eldre bygg
Med lang erfaring fra arkitektfaget, bidrar vi med å utvikle potensialet for både eksisterende og nye bygg. Vi er også med å skape fleksible, funksjonelle og moderne løsninger. Vi er aktive i prosessen fra skisse til det ferdige prosjekt.

Lite, men fleksibelt arkitektkontor med lang erfaring fra byggebransjen
Vi fokuserer på rask responstid og gode kommunikasjon- og samarbeidsformer gjennom prosessene. Vi har dokumentert god gjennomføringsevne og høy kvalitet på arbeidene gjennom mange ferdigstilte prosjekter.

Våre medarbeidere har lang erfaring fra ulike typer prosjekter, alt fra eneboliger til store komplekse byggeprosjekt innenfor kontor-, hotell-, og boligsektoren, både som nybygg og rehabiliteringsprosjekter.

Vi bistår deg gjerne med utvikling av dine idéer, og har kreative forslag til hvordan dine visjoner best kan realiseres.

Nyark - Nydalen Arkitektkontor, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Nyark - Nydalen Arkitektkontor AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Ragnvald Halset (1955)
Daglig leder
Ragnvald Halset (1955)
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Nyark - Nydalen Arkitektkontor AS sitt regnskap for 2021 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 4 203 000 med et registrert årsresultat på NOK 805 000 og et resultat før skatt på NOK 1 031 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 5 521 000 og en gjeld summert til 832 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Nyark - Nydalen Arkitektkontor AS er også tilgjengelig for 2020 / 2019 / 2018 / 2017.
Resultatregnskap20212020201920182017
Driftsinntekter (omsetning)4 2033 0324 1044 6354 608
Driftsresultat1 032-355322744261
Resultat før skatt1 031-353323747264
Årsresultat (overskudd)805-275252575200
2021
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt for avtale!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.