Carl Berner Thaimassasje

Thaimassaje er meget effektivt mot spenninger i kroppen. Kun seriøse henvendelser!
Dælenenggata 12C, 0567 Oslo

NB! I November og Desember får du 100 kr avslag på aromaterapi for timesbehandling.

Det er vel kjent av både den medisinske og alternativ-medisinske verden at stress er årsaken til mange sykdommer og plager. Innen de fleste alternative terapiformer regnes at de fleste sykdommer kommer fra at en eller annen form for stress forårsaker blokkeringer i en eller flere meridianer og hindrer den frie flyten av energi til de forskjellige kroppsorganer.

Thaimassasje er en flere tusen år gammel terapiform, basert på gamle thailandske skikker og er meget harmoniserende for deg.

Det jobbes med meridianer som er energibaner i kroppen. De fleste terapiformer med sin opprinnelse i Østen er basert på at helse er avhengig av fri flyt av energi gjennom kroppen. Vår massasjetekknik fra Thailand er en naturmedisinsk behandling som åpner energibanene, avgifter organismen, øker energinivået og generelt forbedrer helsetilstanden til klienten. Da meridianene løper parallelt med lymfebanene gir denne massasjen samtidig en fin stimulering av lymfesystemet, og siden dette er en ganske "dyp" massasje får man samtidig en øket blodsirkulasjon. Terapien bygger på et helhetssyn, der områdene på for eksempel, hånden eller øret tilsvarer organer og kroppsdeler i resten av kroppen. Gjennom trykk og massasje på disse punktene stimuleres tilsvarende organ.

Likt andre naturmedisinske terapiformer kan du benytte Thaimassasje mot alle slags plager. Den er spesielt effektiv mot hodepine og migrene, stivhet i nakke og skuldre, ledd- og muskelsmerter og forbedrer sirkulasjonen i kroppen.


Vis mer Vi bruker teknikker som virker effektivt på å senke stressnivået og redusere fysiske og psykiske spenninger. Det åpner energibanene ved å stimulere akupressurpunktene i kroppen slik at du føler deg således veldig opplagt etter en behandling. Stresset trekkes formelig ut av kroppen. Det er befriende å få løsnet opp i stive ledd og muskler, slik at du kan finne tilbake til din energetiske balanse og styrke, og opprettholde god helse på alle plan.

Massasjen utføres vanligvis på en behagelig matte, og pasienten er iført myke og romslige klær, fortrukksvis i undertøy. Massøren benytter såvel hendene som føttene for å tøye direkte på forkortede og støle muskler. Vi utfører både en helkroppsmassasje, inkludert hode, ansikt, armer, nakke og rygg, eller en fotmassasje, inkludert legg. Du kan også velge en oljebehandling eller en hodebunnsmassasje som er en avslappende massasje du aldri vil glemme.

Kun seriøse henvendelser!

Vi tilbyr :

Thaimassasje
Helkroppsmassasje for stive muskler og ledd, også forebyggende.


Aromaterapi
Helkroppsmassasje med eteriske oljer. Dejlig og avslappende.


Fotmassasje
45 min dejlig fotmassasje + 15 min massasje for hender og hode.
Bestilling av time eller drop inn

Tlf 40 62 45 19

Vi har også gavekort
Velkommen til oss !

Carl Berner Thaimassasje, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Carl Berner Thaimassasje
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

46853505

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil