Opplev God Helse ved Heidi Geithung

Opplev bedre helse med ren mat. Få mer mer energi, bedre søvn, god mage og forebygg betennelser.
Tiurstien 11, 3189 Horten (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

FitLine utvikles og produseres i Tyskland, av selskapet PM-International. Selskapet, som ble grunnlagt i 1993, har i en årrekke vunnet innovasjonspriser bl.a. for utvikling og videreutvikling av næringstilskuddsprodukter i serien FitLine. Kjennetegnende for produktene er både svært høy kvalitet (produsert etter GMP-standard) og det unikt gode opptaket av næringen. Produktene er laget av mat, er vannløslige og smaker godt! Helt unikt for FitLine er opptakskonseptet NTC (Nærings-transport-konseptet), som er utviklet og patentert av PM-International. NTC innebærer at alle næringsstoffene er gjort vannløslige og at kroppen gjenkjenner næringen som ferdig spaltet når den når tynntarmen – kroppen kan dermed ta opp inntil 98% av næringen og transportere denne via blodet til cellene i løpet av 8-10 minutter. Dette er også årsaken til at man har de gode resultatene med produkene våre. Opptakskonseptet betyr at vi ikke trenger høye doseringer av vitaminer og mineraler, men heller jobber med å få næringen dit den trengs.
Forskning viser at en kropp som får tilstrekkelig næring, bevegelse og søvn, selv er i stand til å holde seg frisk. Våre grunnprodukter Basics, Activize og Restorate tilfører næring til cellene som gir kroppen tilstrekkelig energi, god prestasjonsevne og immunforsvar og god søvn.
FitLine Basics: bidrar til å vitalisere tarmen – skiller ut avfallsstoffer, setter i gang tarmfunksjonen og bygger opp slimhinner. Tilfører kroppen næring og bidrar til et godt immunforsvar, stabilt blodsukker og jevn prestasjonsevne gjennom hele dagen. Inneholder næring fra grønnsaker og frukt, enzymer, kostfiber, gode tarmbakterier og antioksydanter. Tas om morgenen sammen med:
FitLine Activize: for konsentrasjon, overskudd, humør og prestasjonsevne. Inneholder alle B-vitaminer i riktig kombinasjon. En fantastisk energispreder og gull for idrettsutøvere
FitLine Restorate: for en riktig base-/syrebalanse og for god søvn. Inneholder alle viktige mineraler i riktig sammensetning. Bidrar til å skille ut avfalls-, slaggstoffer og syre fra kroppen. Resultatet er dyp og forfriskende søvn og god restitusjon (idrett!). Restorate tas om kvelden og ca 1 time etter trening.
Kombinert kalles de tre produktene et Optimalsett. Disse tre produktene er våre grunnprodukter. I tillegg finnes det naturligvis mange andre produkter (Omega3, Q10, måltiderstattere, sportsprodukter etc), men i første omgang mener jeg at disse tre produktene gir kroppen grunnleggende næring og fyller basisbehov for god næring.
Optimalsettet er produkter for en person for en måned. Vanligvis vil jeg anbefale å bruke produktene over tid – FitLine er ingen quick-fix! – og de fleste bruker produktene som et 3-månedersabonnement. Dette innebærer at man får produktene for 3 måneder av gangen, men betaler dem månedsvis. Dette innebærer både best produktresultater og en god pris!

Opplev God Helse ved Heidi Geithung, telefonnummer:

Kontaktperson

Heidi Geithung
Næringsveileder
tlf:98034449

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil