Quick Service

Velkommen til å ta kontakt!
Kyrkjebakken 32 F, 6856 Sogndal (Vestland)

Quick Service for folk som skal flytte og trenger bærehjelp/ Flytting/Transport/Bortkjøring/Vasking/Husvask/Flyttevask/Montering/Møbelmontør/Garderobeskap

Vis mer Om du ønsker å få montert møbler du kjøper hos JYSK, IKEA, SKIDAR,FAGMØBLER.....kan vi ordne dette. mot et lite tillegg i pris.

Å flytte fra et kontor til et annet er ikke bare bare. Møbler må kanskje demonteres og skrues sammen igjen i det nye lokalet. Slikt tar tid, men det kan vi hjelpe deg med slik at det går effektivt for seg! Vi tilbyr levering og montering av nye møbler og inventar til våre bedriftskunder. Vi tilbyr også demontering og montering av brukte møbler og inventar ved flytting av kontor. Vi kan også gi støtte til bedrifter som transporterer gods. Ved denne metoden kan du spare kostnader som oppstår ved overtidsbetaling.


Flyttebyrå
Vi et flyttebyrå som utfører alle typer flytting, også pianoflytting, møbelflytting og liknende.


Fra nedpakking av dine kjære eiendeler, trygg transport av flyttegodset, og utpakking fra flytteeskene i deres nye bolig. Våre serviceinnstilte medarbeidere arbeider raskt og effektivt til konkurransedyktige priser.

Vi har primært flyttebyrå kunder på flytting i Oslo, men også store deler av Østlandsområdet. Vi har kapasitet og erfaring til å ta oss av flytting over hele landet og sentrale deler av Europa.
Så nøl ikke med å ta kontakt, vi elsker store utfordringer!

Vi gir deg en total vask av boligen med overtagelse garanti der alle vaskbare flater rengjøres.

Når du endelig har kommet inn i ny bolig, er det ikke spesielt fristende å tenke på å skulle vaske ut der du flyttet fra. Overlat det til oss, så får du dyktige, pålitelige medarbeidere som utfører arbeidet profesjonelt.

Quick service står for egnede kjemikalier og utstyr. Her rengjøres eksempelvis dører, tak, vegger, skap (ut/innvendig), eventuelt hvitevarer, peis og lignende.

Vi lever av fornøyde kunder, og derfor gir vi alt for at du skal være fornøyd med våre tjenester. Er du som kjøper eller selger likevel ikke fornøyd med renholdet som er gjort i boligen, kontakter du oss og vi kan garantere at vi utfører arbeidet på nytt uten ekstra kostnad.

Visningsvask

I tillegg til flyttevask i Ålesund og omegn, tilbyr vi også visningsvask. Dette er et populært produkt for å klargjøre boligen for salg. Visningsvasken er mindre omfattende enn en flyttevask, og du bestemmer selv hva du ønsker rengjort før visning.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål om vask av din bolig eller om du ønsker å be om et uforpliktende tilbud.

Quick Service, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 19:00
  • Tir 08:00 – 19:00
  • Ons 08:00 – 19:00
  • Tor 08:00 – 19:00 Stengt
  • Fre 08:00 – 19:00
  • Lør 10:00 – 17:00
  • Søn Stengt
Ta kontakt ved behov!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.