Eurosko Sortland Storsenter

Økonomisko er et landsdekkende lavpriskonsept på sko, som er BEST PÅ PRIS til hele familien.
Strandgata 24, 8400 Sortland (Nordland)


Økonomisko er et landsdekkende lavpriskonsept på sko, som er BEST PÅ PRIS til hele familien. Vi har fokus på kommersiell og komfortabel mote, og har et godt utvalg innenfor de ulike gruppene. Hos oss skal det være enkelt å la seg inspirere og handle. Vareutvalget er tilgjengelig i butikken i hele par og alle avdelinger har tilgang på samme vareutvalg.

Vis mer Økonomisko er en del av Euro Sko Gruppen. Euro Sko Gruppen har ambisjoner om å være den klart ledende aktøren i nordisk skobransje.

Eurosko, Økonomisko, DNA og Skokanonen er etablerte og ledende kjedekonsepter innenfor sine nisjer.

Gjennom målbevisst arbeid i flere år er Euro Sko Gruppens posisjon meget sterk. Kjedeselskapet er en solid økonomisk enhet som har levert gode resultater i mange år. Dette sikrer et godt samarbeid med leverandører, utleiere og andre samarbeidspartnere.

Økonomisko drives som en franchise kjede. Siden starten i 1987 har Økonomisko vokst til 85 butikker spredt over nesten hele landet. Vil du besøke oss, finner du oss hovedsaklig i store og lett tilgjengelige kjøpesentre.

Kolleksjonen bygges av vår egen innkjøpsavdeling. I Økonomisko har vi kuttet mange mellomledd på produksjonssiden og vi har direkte kontakt med fabrikker og produsenter. 95% av våre sko produseres i Østen, der vi samarbeider tett med ca 25 fabrikker. Vi har en mindre kolleksjon enn andre store kjeder, men har til gjengjeld større kvantum på hver enkelt modell. På denne måten kan vi holde prisene nede, og tilby deg et godt utvalg.

Vår visjon er å ha ekstra fornøyde kunder.

Hvis du har tilbakemeldinger, ris eller ros, setter vi pris på om du deler det med oss!

Eurosko Sortland Storsenter, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 19:00
  • Tir 10:00 – 19:00
  • Ons 10:00 – 19:00
  • Tor 10:00 – 19:00
  • Fre 10:00 – 19:00
  • Lør 10:00 – 16:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.