Claudius Advokatfirma

Claudius Advokatfirma ble stiftet i 2020 og har kontor på Dokka og Bruflat.
Jevnakervegen 3, 2870 Dokka (Etnedal, Innlandet)

Jeg (advokat Magnhild Claudius) driver Claudius Advokatfirma som har kontor i Land Næringshage i Jevnakerveien 3 på Dokka og på Bruflat i Etnedal.

Vis mer Formålet med advokatfirmaet er at du som klient skal få solid juridisk veiledning og bistand her, uansett om saken er liten eller stor. Du skal samtidig oppleve å bli sett og hørt i samtale med advokaten. Mange lurer på om det er noe poeng å gå videre med en sak de har liggende. Hos meg er det lav terskel til å stikke innom for å vurdert om man bør føre saken videre eller om det er best å la det være. I mange tilfeller kan man ha forsikring eller krav på fri rettshjelp som i stor grad dekker kostnadene til advokatbistand.

Jeg har ført en rekke saker for retten innenfor svært mange rettsfelt. En hovedvekt av dette har vært innenfor foreldretvister (barnefordeling), barnevern, arveoppgjør, erstatning, straff, husleietvister, saker om ytelser etter folketrygdloven (NAV-saker) og tvister vedrørende fast eiendom. Jeg kan også bistå med skriving av testament, ektepakt, kontrakter og søknader.


Roller

Følgende roller er tilknyttet Claudius Advokatfirma
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man Stengt
  • Tir 08:00 – 16:00
  • Ons Stengt
  • Tor 08:00 – 16:00
  • Fre Stengt
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Utenfor åpningstider er jeg tilgjengelig på telefon. Det kan også avtales møter utenfor åpningstid.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.