Kari Lise Høgseth

Utøvende, klassisk sanger. Opera - kirkemusikk - bryllup - begravelser - selskaper - eventer
Viges Veg 8, 3715 Skien (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Kari Lise Høgseth er utøvende, klassisk sanger (mezzosopran). Hun jobber som frilanser innen blant annet opera og kirkemusikk og opptrer sammen med pianist på firmafester og private arrangementer. Hun har et bredt repertoar og skreddersyr et program som passer for anledningen i samarbeid med oppdragsgiver.

Vis mer Kari Lise har en varm stemme og en formidlingsevne som fenger publikum.

Klassisk sang for enhver anledning!Mer om Kari Lise Høgseth:
Hun er født og oppvokst i Skien. Sesongen 2009-2010 var hun solistpraktikant ved Den norske Opera og Ballett hvor hun var solist i blant annet Rusalka av Dvořak og barneforestillingen Forhekset. Kari Lise er utdannet ved Griegakademiet og Statens Operahøgskole. Hun har gjort roller som Mercédès i Carmen, Ramiro i Mozarts La finta Giardiniera og Mum i Brittens Albert Herring og Fidalma i Il matrimonio segreto av Cimarosa.

Kari Lise er gjevnlig solist i kirkemusikalske verker som Gloria av Vivaldi, Pergolesis Stabat Mater, Mozarts Requiem og Juleoratoriet og andre kantater av J. S. Bach. Oppdragsgivere har blant annet vært Bergen Domkantori, Cæciliaforeningen, Glogerakademiet og Den Norske Studentersangforening.

Kari Lise har gjort en rekke barneforestillinger og opera- og operettekonserter med Operatrioen De Tre Damene I 2013 opptrer trioen blant annet på Hurtigruta og under Festspillene i Bergen. Kari Lise synger på prosjektbasis i Edvard Grieg Kor (tidl.Kor Vest) som er tilknyttet Bergen Nasjonale Opera. Kari Lise mottok Telemark fylkeskommunes kunstnerstipend i 2009. I 2014 har hun en av rollene i Gisle Kverndokks nyskrevne opera Påske ved Opera Sør.

Kari Lise har også jobbet som aktivitør på sykehjem og har utviklet en spesiell kompetanse på å jobbe med sang og musikk for eldre og demente.

Kari Lise Høgseth, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Kari Lise Høgseth
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

48206736

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil