XL-Bygg Myre Trelast

Butikken bør være det naturlige startsted hvis du har planer om å snekre, male eller pusse opp!
Storgata 7, 8430 Myre (Øksnes, Nordland)

Den lokale idé:Butikken bør være det naturlige startsted hvis du har planer om å snekre, male eller pusse opp!

Vis mer Her vil du også finne alt du trenger av interiør, trelast og byggevarer til konkurransedyktige priser. I tillegg møter du dyktige fagfolk som mer enn gjerne gir deg tips og veiledning om hva du bør gjøre, og hvilke materialer og verktøy som er best å bruke.

Hvis du ikke har tid eller lyst til å gjøre jobben selv kan vi også formidle kontakt med dyktige håndverkere blant våre profesjonelle kunder.

Velkommen til en hyggelig handel i din idé:Butikk!

Vi er en nordnorsk byggevarekjede med butikker i Nordland, Troms og Finnmark. Kjeden ble etablert i 1992 og Kjedekontoret ligger i Harstad.

Medlemmene i kjeden er tradisjonelle byggevareforretninger som er lokalt eid. Selv om butikkene varierer noe i størrelse og varesortiment så har de det til felles at du hos samtlige møter dyktige og engasjerte fagfolk som mer enn gjerne hjelper deg med å løse ditt byggeprosjekt.

Kjedekonseptet er eid av Neumann Bygg, som er en av landets største byggevaredistributører. Neumann er en virksomhet i konsernet DT-Group som er Skandinavias største byggevaredistributør, med avdelinger i bl.a. Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Vi ønsker kontakt med nye samarbeidspartnere i de områder hvor vi ikke er representerte. Hvis du ønsker mer informasjon eller et uforpliktende møte om dette ber vi deg ta kontakt med Kjedekontoret.

XL-Bygg Myre Trelast, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet XL-Bygg Myre Trelast
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder
Styre, varamedlem

Regnskapstall

XL-Bygg Myre Trelast sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 1 979 000 med et registrert årsresultat på NOK -1 075 000 og et resultat før skatt på NOK -920 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 3 371 000 og en gjeld summert til 4 952 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for XL-Bygg Myre Trelast er også tilgjengelig for 2019 / 2018 / 2017 / 2016.
Resultatregnskap20202019201820172016
Driftsinntekter (omsetning)1 97933 83243 94346 04248 361
Driftsresultat8611 379-621-814293
Resultat før skatt-920262-781-95779
Årsresultat (overskudd)-1 07529-595-71487
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

jernvareforretning, trykksprøyte, bygger opp et rom, murerarbeid, malerulle, plenklippere, elteip, veggplate, furu på betong, grensaks, reparasjonslim, hytteaggregat, toalettavtrekk, utvalg av peisovner, mursteiner, komplette ventiler, peisen, vask og vedlikehold av gulvet, låssylindre, oljebasert maling, lukker, fundamentplaten, laminat som fliser, stålbrett, armering, lydisolerende, sirkelsagblad, sagblader til diverse materialer, laminatgulv med låsesystem, sikkerhetsvinduer, proffhammeren, arbeidslampe, oppussingsprosjektet, byggeprosjekter, treindustri, redskapsbod, ubehandlet furu, empire kledninger, planering, sandpapir, baderomsutstyr, slitesterk laminatgulv, spett, trerasper, malte veggplater, utvendig kledning, bolteskåter, skråskåret klednig, byggevarebransje, skuffe, lettklinkerblokker, dør, ljåen, formpresset dør, frosttilsetninger, takarbeid, bad og våtrom, malingsprodukter, avstandsmåler med laser, jernvareartikler, etterbehandling av furugulvet, trillebår, snøskuffe, trematerialer, dieselaggregat, eikelistene, dekorlist, dørkile, designgulvet, dobbelfals kledning, øreklokke, standardblokk, reparere, lyspærer, kanner, batteridrillen, trekonstruksjon, treolje eksteriør, taket, vannkoker, plenklipper, massivt furugulv, armeringsnett, påbygg, støvsuger, betongkrok, takvedlikeholding, cognacparkett, lakkerte gulv, trapperenoveringer, husholdningsprodukter, river, tretrapper, komprimerte aluminiumskanaler, xl-bygg.no, malerutstyr, trykksprøyten, dørvrider, bad, våtromsplater

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil