Vatten Konsult

Konsulenttjenester knyttet til folkehelse og epidemiologi
Sagbakken 81, 2618 Lillehammer (Innlandet)

Jeg er utdannet lege med tilleggsutdanning i folkehelse (master) og epidemiologi (doktorgrad). Jeg var professor i epidemiologi ved NTNU fra 1996 fram til pensjonsalder (2019), og er nå professor emeritus samme sted. Fra 2000 til 2018 hadde jeg bistilling i epidemiologi ved Harvard University i Boston.

Vis mer Jeg har veiledet et stort antall kandidater fram til doktorgrad og bidratt til mer enn 400 artikler publisert i vitenskapelige tidsskrifter. Min forskningsinteresse har særlig dreid seg om livstruende, kroniske sykdommer, spesielt kreftsykdoms naturlige forløp, men også hjerte- og karsykdom. I tillegg er jeg interessert i hvordan komplikasjoner i svangerskapet kan påvirke kvinners framtidige helse.

Nå tilbyr jeg konsulenttjenester med relevans for helse og sykdom, inklusive hvordan helsetjenesten fungerer. Jeg kan bidra med utredninger/evalueringer av ulike tiltak i helsetjenesten - jeg har for eksempel forsket mye på screening, særlig mammografi. Jeg har også mye erfaring med foredragsvirksomhet innenfor de temaene jeg har forsket på. Som ledd i forskningsformidling har jeg også skrevet flere bok-kapitler og i 2021 skal jeg utgi egen bok om forebygging av livstruende sykdommer sett i et livsløpsperspektiv.

Vatten Konsult, telefonnummer:

Kontaktperson

Lars Johan Vatten
Kontaktperson
mob:48142109

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.