Niya

Modest og Moteriktig Nettbutikk: Jubba & Kofi, Abaya & Tunika, Hijab & Accessories. KJØP ONLINE!
Blåtoppveien 30, 4352 Kleppe (Sandnes, Rogaland)

Om oss

I Niya DA prøver vi på vår ytterste å kombinere skandinavisk enkelhet med Østens mystiske og fargesprakende stil. Dette gir et vakkert og bemerkelseverdig resultat. Vårt mål er å tilby moteriktige og sømmelige klær med god kvalitet til en gunstig pris. Blant våre produkter vil dere etterhvert også finne hobbyartikler, blader og diverse andre ting som er mangelvarer på det norske markedet.

Vis mer Vi har troen på ideen om ”hjelp til selvhjelp”, og har derfor satt det som en av selskapets viktigste verdier. Ved å kjøpe abaya/tunika hos oss vil du være med på å gi fattige i Pakistan en fast jobb og en inntekt de trenger sårt.

Et par ord fra stifterne:

Niya drives av to søstre som brenner for kunst og fotografi som primær hobbyer. Produktene vi har designet har vært en kombinasjon av ønske om å utfolde oss kunstnerisk og samtidig dekke et behov vi selv har hatt gjennom vår oppvekst.

Ideen om Niya er bygget opp rundt vårt ønske om forandring, av vår egen og andres hverdag. Selskapet skal bidra til at trengende familier i utviklingsland skal få en ekstra inntekt til å kunne takle utfordringene de møter. Navnevalget vårt falt derfor på det arabiske ordet ”Niya”, som betyr intensjon.

Roller

Følgende roller er tilknyttet Niya DA
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Qasim Ali Sahr Maqadis (1988)
Daglig leder
Daglig leder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

40048749 98429316

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil