Helhets Utvikling

Iakttagelse uten øyeblikkelig vurdering er den høyeste form for menneskelig inteligens.
Kråkerudbakken 46, 1825 Tomter (Indre Østfold - tidl. Moss, Viken - tidl. Østfold)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Har du også blitt anbefalt Solrosen Utvikling? Jeg ønsker deg hjertlig velkommen til kurs og hjelp som du/dere vil få veldig god nytte av! Healingsterapi er en kombinasjon av healing og terapi, som på en kjærlig og mild måte kan hjelpe med å forløse de blokkeringer som ligger i veien for full livsutfoldelse. Tar hensyn til det HELE menneske og omhandler den healende kjærlighet.

Vis mer Solrosen Utvikling er et enkeltmansforetak og består av Tove-Wenche Altenborn. Jeg har arbeidet med mennesker i endring og utvikling gjennom 20 år. Meddriver av en privat barnevernsinstitusjon i 18 år. De siste årende: 2 årig utdannnelse i åndelig terapi - 1- videregående healingsterapi - 1årig clairvoyant veileder utdanning, reiki 1-2-3.
Utfører healingsterapi - reiki-healing og holder kurs innen selvutvikling og qigong. Ser det som viktig og tenke helhet mellom kropp - sinn - ånd, med hjerte som det harmoniserende element.
29. september - 6. oktober qigong og refleksjon i kloster "Ilconvento", Umbria, ItaliaReiki er healing med livsenergi. Healeren fungerer som kanal og støtte for at livsenergien kan få arbeide i dine legemer, slik at kroppen og legemene kan få hjelp til å gjennopprette balansen. Reiki arbeider på alle plan, fysisk/eterisk, følelsesmessig, mentalt og sprirituelt.

Qigong er en gammel kinesisk helbredelsesmetode - består av sammenflytende enkeltbevegelser/øvelser kombinert med pusteøvelser og meditasjonsteknikker.
Målet er å trene opp kroppen så vel som sinnet innenfor følgende områder: Åpne opp meridianene for energien – puste riktig – harmoni i kroppen – psykisk balanse – trene konsentrasjon og anvendelse av bevissthet – healing av kroppen – gi overskudd – bremse den biologiske klokka.

Kurspakker hvor hjertet er sentralt. Hjertet er det harmoniserende element i livet som forener alle delene i og mellom mennesker. Temaer kan være: Den vi egentlig er - relasjon som vågestykke - ubetinget kjærlighet - bevissthet og vilje - å skape det livet vi ønsker - hjertets skattekammer - smertemestring - skyggesider og projeksjoner - kommunikasjon - helhetsperspektiv. Ved siden av teori legges hovedvekt på å skape indre opplevelser gjennom en rekke ulike øvelser og meditasjoner.

Helhets Utvikling, telefonnummer:

Kontaktperson

Tove-Wenche Altenborn
tlf:91637066

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

91637066

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil