Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Taijiquan er en årtusen gammel kampkunst som gir styrke, fleksibilitet og hurtighet. Myke og harmoniske bevegelser gir ro i kropp og sinn. I taiji møtes harde angrep med mykt forsvar, og angriperens aggressivitet vendes tilbake mot ham selv.

Vis mer I Taiji arbeider vi med å styrke livskraften - Qi - gjennom bruk av prinsipper fra taoistisk filosofi. Idealet i Taijiquan er å forene yin og yang i perfekt balanse; harmoni mellom mykt og hardt, mannlig og kvinnelig, lys og mørke. Målet i Taijiquan er derfor å skape harmoni mellom kropp og sinn, eller fysisk og psykisk helse.

Taiji er god fysisk trening. Blodomløp, pust og balanse forbedres. Alle muskelgrupper tøyes og blir sterkere. Immunforsvar og fordøyelse blir bedre. Utøverens kroppskontroll og kroppsbevissthet øker.

Taijiquan er en sofistikert metode for å styrke kropp og bevissthet. Målet er å få bedre helse og å oppnå harmoni med omverdenen.

Taijiquan inngår i en eldgammel kinesisk filosofisk tradisjon med mange ulike disipliner. Ved Norsk Taiji Senter blir det undervist både i Taijiquan, Taiji sverdform, Qigong, I Ching, Bagua, og Feng Shui. Som et av svært få undervisningssteder kan Norsk Taijisenter møte videregående studenters behov for fordypning i disse disiplinene.

Norsk Taiji Senter, telefonnummer:

Kontaktperson

Pamela Hiley
Director
tlf:91160581

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil