Sildevika er ei godt utstyrt kystledhytte med flott beliggenhet på fastlandet ved Ormerfjorden, cirka 1 mil sør-sørøst for Porsgrunn. Det gamle fiskebruket med hovedhus, naust og brygge ligger rett ved sjøen. Hytta kan leies fra mai og til midten av september, og egner seg meget bra for skoleklasser og grupper. Ved Sildevika er det brygge for besøkende og gode teltmuligheter rett i nærheten av hytta.

Vis mer LEIE AV SILDEVIKA

Opphold må forhåndbestilles hos Telemark Turistforening på telefon 35 53 25 55 eller telemark@turistforeningen.no

Nøkkel hentes på Telemark Turistforenings kontor i Skien. DNTs standardnøkkel passer ikke.

Leietager disponerer hytta fra 12.00 ankomstdag til 12.00 avreisedag.

NB! Vær ute i god tid for hytta er populær. Ta også kontakt hvis du bare skal bruke området rundt hytta. Slik at vi og du har oversikt over hvor mange som er på stedet til en hver tid.

PRISER FOR LEIE AV SILDEVIKA

Sengeplass:


Pr. døgn pr. barn 3 - 13 år: medlem kr. 110,- / øvrige 160,-
Pr døgn pr. voksen: medlem i kystled eller DNT kr. 220,- / øvrige kr. 325,-
Leie av hele huset per døgn:Medlem i kystled eller DNT kr. 1350,- / øvrige kr. 2000,- / skoleklasser kr. 1000.- (inkl. båt)
DEPOSITUM

20 % av prisen for oppholdet faktureres ved booking. Resterende beløp betales ved henting av nøkkel hos Telemark Turistforening.

AVBESTILLINGSREGLER

Avbestilling av oppholdet kan skje uten ekstra kostnad fram til 2 uker før ankomst. Ved avbestilling fra 14 – 4 dager før ankomst kan det faktureres 50 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling 0-3 dager før ankomst eller ved manglende oppmøte faktureres 100 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen.

UTSTYR OG FASILITETER

Det er 10 sengeplasser på hytta og 3 ekstra madrasser.

I tilknytting til hytta er det også brygge, badeplasser og store plener som kan brukes til aktiviteter og oppsetting av telt og lavvoer. Hytta er ellers utstyrt med følgende:

Kaldt vann på ytterveggTønnegrill i båthusetUtedo (husk toalettpapir)Komfyr og kjøleskapKjeler, stekepanner og bestikkMiddagsservise og frokostservise til 12 personer

BÅT

Sildevika har to robåter, en trepram og en liten plastbåt. Disse er det mulig å bruke, men det kan være lurt å høre om de ligger på vannet, da de av og til ligger til reparasjon.

TILGJENGELIGHET/ÅPNINGSTIDER

Området er flott også utenom den tida hytta er åpen. Bruk av områdene til aktivitet og leirslagning er fullt mulig. Utenom hovedsesongen må en ta med drikkevann.

BRYGGA

Brygga ved sjøbua skal ikke benyttes til annet enn av- og påstigning. Leietakere har ingen eksklusiv rett til å benytte bordene på brygga eller plattingen nord for hytta.

TURMÅL FRA HYTTA

Området som disponeres rundt hytta er cirka 75 mål og har to fine øyer samt flere badestrender. Det er også flere småtopper som gir fin utsikt over fjordområdene, slik som Plasseråsen, kjent sjømerke og utsiktspunkt, Isdammen ved Bjønnes – Solvika og ishustomtene ved Solvika, Bjønnes – Solvika og Lajordet. Det er også en rekke oldtidsminner/ røyser i området. På Matholmene like ut for hytta er det gode fiskeplasser.

Den blåmerkede kyststien går også forbi hytta. Det er i tillegg ryddet en sti som går opp og rundt åsen bak hytta. Stien starter i lia ved utedoen, og på toppen er belønningen vid utsikt over fjorden.

Det jobbes med å knytte hytta til kyststien i Vestfold.

TILRETTELEGGING FOR HUND

Man kan ved overnatting plassere hunden i sikringsbu/vedskjul, men det er ikke lov med hund inne på hytta.

Sildevika, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil