Mjøndalen Kiropraktorklinikk

Kompetent og effektiv behandling for hele familien - fra spedbarn til den eldre garde
Øvre Tverrgate 6, 3050 Mjøndalen (Drammen - tidl. Nedre Eiker, Viken - tidl. Buskerud)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Mjøndalen kiropraktorklinikk holder til i Torggården bak Eiker legesenter i sentrum av Mjøndalen. Vi har åpent 0800 - 1630 alle dager utenom fredag hvor vi stenger kl 1500. Behandler nåes på telefon døgnet rundt.

Vis mer Klinikkens mål er å være primærkontakt for nerve/muskel og skjelett lidelser i Nedre Eiker kommune for pasienter i alle aldre. To sentrale verdier er å finne årsaken til problemet og sikre langvarig effekt av behandling. Råd og veiledning gis for stressmestring, kosthold og trening. Klinikkens filosofi er at god helsetilstand forankres i en velfungerende rygg og nervesystem.

Behandlers kompetanse er unik i form av at han er allsidig og oppdatert. I tillegg til rygg/nakkeplager har han bred kompetanse innenfor idretts - og/eller ekstremitetsplager som ankel, kne, hofte, håndledd, fot, albue, kjeve og skulder. Kranieterapi blir brukt med god effekt på bl.a. hodepine. En helhetlig behandlingsstrategi er sentralt.

I tillegg til overnevnte kan kiropraktor hjelpe pasienter med prolaps, isijas, migrene, svimmelhet, bekkenløsning, whiplash, kjeve, brystplager, graviditetsplager, og kolikk/kiss/kidd. For mer informasjon se hjemmeside www.mjondalenkiropraktor.no

Det er ikke nødvendig med henvisning fra lege for å få behandling hos kiropraktor. Kiropraktorer kan sykemelde i inntil 12 uker og ved behov henvise til fysioterapi, røntgen, MR og til spesialister ved sykehus.

Mjøndalen Kiropraktorklinikk, telefonnummer:

Kontaktperson

Tor Erik Freng Svendsen
Daglig leder
tlf:98202092

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

98202092

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil