Vollen Hundepensjonat

Drift av hundepensjonat samt salg av varer og tjenester knyttet til dyrehold.
Fjærvegen 100, 7822 Bangsund (Namsos, Trøndelag)

Siden 1999 har det vært drevet hundepensjonat her på Fjær. Da de gamle driverne av gården valgte å gjøre andre ting i livet, var vi så heldige å få ta over eiendommen som ligger fredlig og idyllisk til innerst i Fjærbotnet. Etter en periode uten drift, vet vi at mange savnet pensjonatet, også vi.

Vis mer Vi som har vårt daglige virke på kennelen har til sammen 40 års erfaring med egne bruks- og familiehunder. På fritiden driver vi mye med jakt, fiske og friluftsliv, og hundene våre er alltid med.

Her er det plass opptil ca. 40 hunder på sommeren, noen færre på vinteren. 7 av plassene er separate hundehus egnet for oppstalling av utehunder.

Pensjonatet ligger avsides til, og er et yndet rekreasjonssted for hunder, men ikke mer avsides enn at det er et fint turområde også for folk.

Vi utvider tilbudet
(Dette tilbudet kommer nærmere sommeren 2018)

Det er mange som har burdyr de ikke vet hvor de skal gjøre av i ferien. Vi utvider tilbudet til å også passe på de små kjæledyrene, som hamster, marsvin, fugler etc. Vi tar ikke i mot katter.

(Våre tjenester)
Alle hundene vi tar i pensjon får separate båser innendørs, samt sin egen luftegård utenfor. Vi har også 7 separate hundehus med egne luftegårder, samt noen plasser litt unna for hunder som trenger ro, har løpetid eller av andre årsaker ikke kan være i kennelbygget.
Hundene får individuell behandling tilpasset den enkeltes behov. Og vi vil gjerne ha litt info om hunden, sånn at vi kan gjøre oppholdet så koselig som mulig.

Hundene fores og slippes ut fra kl 8 om morgen, og kennelen vaskes innvendig.

Hundene fòres en eller to ganger pr. dag, etter eierens ønske. Vi forer med Purina ProPlan tørrfor. Dette foret har vi veldig god erfaring med, både når det gjelder næringsopptak og pelskvalitet. Om hunden din er overfølsom for forskifte, bring gjerne med litt av hundens eget fôr, slik at det blir en gradvis overgang. Om det skulle oppstå akutt diare får hunden FortiFlora. Det er et kosttilskudd med levende bakterier som er med å rette opp tarmfloraen.


Hvis hunden trenger sitt eget fòr, så er det bare å ta med dette. Det gis ikke prisreduksjon for medtatt fòr.

Medisinering av hunder som har behov for det. Det er inkludert i prisen.

Fra kl. 10 og utover får hundene lufteturer. Turene vil variere mellom gåturer langs sjøen i retning Aursunda, eller fritt sprang og lek i den store løpegården. Vær og temperatur, lyst og behov, avgjør hvor lenge de er ute. Er det regnvær, ønsker enkelte hunder å snu i døra, mens andre storkoser seg uansett værtype. En siste lille luftetur, og båsene stenges for natten mellom kl. 22.00 og 23.00


Vi har gummimatter hundene kan ligge på, men ta gjerne med egen seng, kurv eller teppe, slik at lukten blir riktig og hjemmekoselig.

Har hunden en favorittleke, blir det en fin aktivitet.

Bruk av den store luftegården er inkludert i prisen.

Av sikkerhetsgrunner er vi svært forsiktige med å slippe fremmede hunder sammen i luftegården, med mindre det er et ønske fra eier, og på eiers risiko, eller vi ser at en hund har stort utbytte av selskap. Vi ser fort hvilke hunder som kan gå sammen eller ikke.
Velkommen til store og små!

I tillegg til og Drive kennel så har vi også en dyktig Tømrermester med flere års erfaring på garden.
Vi utfører små og mellomstore jobber innenfor nybygg, påbygg,tilbygg og rehabilitering.
Skal du skifte kjøkken, pusse opp, eller trenger en garasje satt opp så ikke nøl med og ta kontakt.

Besøk gjerne vår Facebook side på www.facebook.com/VollenHundepensjonat/Vollen Hundepensjonat, telefonnummer:

Kontaktperson

LINE IVERSEN LEVANG
Hundepasser
tlf:91551496

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Vollen Hundepensjonat AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 1 061 000 med et registrert årsresultat på NOK 17 000 og et resultat før skatt på NOK 22 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 80 000 og en gjeld summert til 291 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Vollen Hundepensjonat AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017.
Resultatregnskap201920182017
Driftsinntekter (omsetning)1 06182256
Driftsresultat2449-6
Resultat før skatt2248-6
Årsresultat (overskudd)1737-4
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

41208723 91551496

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    For henvendelser, vennligst ta kontakt per telefon eller mail :)
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.