Urmakerforretningen Knut Roll Hansen ble etablert i Grand-gården ved Bragernes Torg i 1949 av urmaker Knut Roll Hansen. Etter kort tid flyttet Knut forretningen sin til Werring gården i Nedre Storgate 3. Senere tok sønnen Jon Bård Hansen over forretningen og førte tradisjonen og kunnskapen videre. Forretningen ligger fortsatt på samme sted i Nedre Storgate 3. I dag eies og drives butikken av Anders Duni og Torgeir Kvanlid og de er stolte av å være en del av Drammens historie og et fast innslag i bybildet. I 2020 ble urmaker Knut Roll Hansen med i Protid, og vil nå hete Protid Urmaker Roll Hansen.


Vis mer Protid Urmaker Roll Hansen har fortsatt som mål å drive videre som før og satser ytterligere på kunnskap, gode produkter og fornøyde kunder. Et klokkekjøp hos Protid Urmaker Roll Hansen er ikke bare en handel, men det er tradisjon, kunnskap og kvalitet.


Vår forretning er et lite stykke lokalhistorie.

Protid Roll Hansen, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

32835424 41451609 41455469

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil