Viken Teaterverksted

Velkommen til å ta kontakt!
Fagerveien 31, 1454 Fagerstrand (Nesodden, Viken)

Teaterkursene skal gi barn og ungdom muligheten til å bli kjent med og utforske teaterets verden, i en trygg, utforskende og utfordrende ramme i prosessorientert drama- og teaterarbeid. Fokus skal hele tiden ligge på de utforskende læringsprosessene hvor mestring ligger hos den enkelte elev i dramaaktiviteter, ikke på forestillingsarbeid. Her skal få de utvikle seg, tørre å dele og gi av seg selv og samtidig ta plass. De skal få utfolde seg fritt uten frykt for å gjøre feil og selvfølgelig lære å utrykke seg seg selv både verbalt og non-verbalt. Dette er viktige egenskaper å dra med seg videre i livet, både i og utenfor teateret, og er med på å bygge samfunnsborgere fulle av: empati, selvfølelse, bevissthet om seg selv og om andre, kreativitet, konsentrasjon, samarbeidsvillighet og forståelse. Og kanskje viktigst av alt er det verdens morsomste måte å lære på! Gjennom lek og spill lærer vi å være!

Vis mer Kursene koster 1800,- per semester

Viken Teaterverksted, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Viken Teaterverksted AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Viken Teaterverksted AS sitt regnskap for 2021 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 191 000 med et registrert årsresultat på NOK 40 000 og et resultat før skatt på NOK 52 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 65 000 og en gjeld summert til 33 000.
Resultatregnskap2021
Driftsinntekter (omsetning)191
Driftsresultat50
Resultat før skatt52
Årsresultat (overskudd)40
2021
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil