Szymanski Bygg

Alt av håndverkstjenester.
Niingsveien 39, 9404 Bogen i Ofoten (Harstad, Troms og Finnmark - tidl. Troms)

Vi bygger, og reparerer hus.
Szymanski Bygg oppgave er å gi tjenester av høy kvalitet adressert individuelt for hver klient på en riktig måte og med optimale økonomiske betingelser for begge parter. Selskapet ønsker å skille seg ut og driften er spesialisert på flere fagområder. Vi prøver hele tiden å motiverte medarbeidere,til en god jobb. I vårt arbeid følger vi prinsippet om gjensidig tilfredshet mellom vår organisasjon og kunden, og på grunn av vår erfaring, har vi lykkes realisert investeringer med en høy grad av kompleksitet basert på de mest moderne teknologier, standarder for kvalitet og organisering. Byggeprosjekter er i stand til å lede i en kompleks måte.Vårt mål er tilpasset behovene og prioriteringene til hver av våre kunder.
Vi er preget av en mester i teknologi og høyt kompetente medarbeidere. Dette gir en innovativ tilnærming til tjenesteleveranser at investorene forventer, og er grunnlaget for å skape bildet av en pålitelig selskap.

Vis mer

Szymanski Bygg, telefonnummer:

Kontaktperson

Jacek Wojciech Szymanski
tlf:96889281

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil