Be Well by Magdalena

Kom innom for massasje og spa.
Bakkegata 15, 7900 Rørvik (Nærøysund - tidl. Vikna, Trøndelag)

Jeg heter Magdalena og kommer fra Polen. Jeg har alltid vært interessert i sunn livsstil og ernæring. Derfor valgte jeg å ta mastergrad i Helse-utdanning og rehabilitering ved Universitetet i Warszawa. Jeg har jobbet 7 år som gym-lærer i Polen.
Etterhvert utviklet interessen min seg til en lidenskap for massasje-verden. Derfor ble det naturlige valget for meg å fordype meg i forskjellige massasje teknikker. Jeg fullførte den utdanningen ved en anerkjent massasje skole i Poznan. Der fik jeg anledning til å lære tekniker i klassisk massasje, både terapeutisk og avslappende. Andre massasje former jeg lærte er russisk-honning massasje, balinesisk massasje, anti-aldrings massasje, fot-refleksologi, varme steiner, kinesiske koping og lymfe drenering.
Jeg har en plan om å studere videre på dette området og gleder meg veldig til å kunne tilby deg ferdighetene jeg allerede har tilegnet meg. Å hjelpe folk er noe av det meste belønnende i livet, og det er en god følelse å vite at jeg kan bidra til noens velvære.

Be Well by Magdalena, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Be Well by Magdalena
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Magdalena Joanna Lademan (1978)
Daglig leder
Magdalena Joanna Lademan (1978)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.