Psykolog - John Øystein Ellila

Erfaren psykologspesialist tilbyr tilpasset samtalebehandling, midt i Tromsø sentrum
Storgata 128, 9008 Tromsø (Troms og Finnmark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

I mitt terapeutiske arbeid jobber jeg allsidig og fleksibelt ut fra den enkelte pasients behov. Jeg har arbeidet som psykolog siden 2008, og har 10 års erfaring fra det offentlige helsevesenet.

Vis mer Samtaleterapi hos psykolog kan være til hjelp for den som strever med selvfølelsesproblemer, angst, depresjon, søvnløshet, utmattelse/utbrenthet, avhengighet, vansker i relasjoner og personlighetsproblemer, smerter, m.m. Mange mennesker har opplevd motgang, vansker og traumer i forskjellig grad. Hvis du føler at slike hendelser hemmer deg i din livsførsel, kan kanskje traumebehandling være noe å vurdere? Jeg tilbyr også parsamtaler, utredning og veiledning av helsepersonell.

Kanskje føler du et behov for å bli bedre kjent med deg selv, uten at du har psykiske problemer? Dette kan også gjelde hvis du f.eks. tar helsefaglig utdanning eller ønsker å utvikle deg i arbeidsrollen din.

Respekt for din situasjon og full konfidensialitet er en selvfølge. Jeg fører journal, men er ikke tilknyttet noe nettbasert journalsystem, hvor andre potensielt kan få tilgang til dine helseopplysninger.

Jeg holder sammen med 7 andre psykologer til i trivelige, historiske lokaler i krysset mellom Storgata og Nordre tollbodgate, nord i Tromsø sentrum. Hvis du lurer på noe, er du velkommen til å ta kontakt!

Psykolog - John Øystein Ellila, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Psykolog - John Øystein Ellila
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.