Sand Entertainment

Magiker og tryllekunstner - Internettbutikk som leverer trylletriks, trylleutstyr og ballonger
Gomperudgata 40, 3031 Drammen (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

TRYLLEKUNSTNER

Håvard Sand har underholdt som magiker rundt i hele Norge i over 10 år. Hans show legger vekt på komikk og publikumsmedvirkning, noe som bl.a. har ført til to sesonger på Wallmans Salonger, flere turnèer og medvirkning i diverse tv-program.

Vis mer Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Ønsker du å bli forbløffet med magi rett foran dine egne øyne eller fra en stor scene? I så fall er du nå på riktig sted.
Håvard Sand har holdt show i mer eller mindre hele Norge siden 1990. Fra Mandal i sør til Vadsø i nord. Han har underholdt i en i en rekke firmafester, cabareter, teater, julebord, tv-show og turnèer.

Håvard Sand behersker både close-up ("nærtrylling") og scenetrylling.

I showene vektlegges komikk, regi og ikke minst publikumsmedvirkning. Publikum er i stor grad med på å forme showet gjennom sin deltagelse på scenen eller i salen, noe som skaper en rekke komiske situasjoner.

NETTBUTIKK

Sand Magic er en norsk internettbutikk som leverer trylletriks, trylleutstyr og ballonger. Vi har gleden av å kunne tilby trylletriks for magikere på alle nivåer! Vi er stolte av å være blant de ledende på pris og service i Norge. Vareutvalget øker stadig, og om det er et triks du ikke finner er det bare å ta kontakt. Vi har mulighet til å skaffe de fleste triks som finnes på markedet. For å kunne opprettholde lave priser, satser Sand Magic på å selge sine nøye utvalgte produkter på internett. Dette gir lave driftskostnader som gagner deg som kunde!


Sand Entertainment, telefonnummer:

Kontaktperson

Håvard Sand
Tryllekunstner
tlf:99717280

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

99717280

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil