Bergen Akupunkturklinikk

Klassisk akupunktur (TKM), Triggerpunkt og IMS, Barneakupunktur.
Sverres Gate 33, 5010 Bergen (Vestland)

Jeg arbeider etter tradisjonell kinesisk medisin (TKM) prinsipper. Behandlingen bygger på en utspørring som tar sikte på å kartlegge ubalanser i kroppen. Jeg har 10 års erfaring med akupunktur og 30 års erfaring fra offentlig helsevesen.

Vis mer Jeg har tatt videreutdannelse i IMS (Gunns) og Barneakupunktur

Akupunktur kan bearbeide ubalanser i kroppen som enda ikke har manifistert seg som sykdom, men som kan oppleves som en lidelse i kroppen. Akupunktur har også effekt når en lidelse er manifestert som sykdom. Akupunktur er i tillegg en god behandling for stramme og vonde muskler. Jeg kombinerer triggerpunktbehandling, IMS (intramuskulær stimulering) og klassisk akupunktur. Når jeg kombinerer disse kan du i større grad bevege den blokkerte energi som er årsak til smerter og stram muskulatur, samtidig kan du nære og styrke musklene.
Når vi jober med barn vil teknikken for behandling være anderledes enn hos voksne. Hos babyer og små barn vil nålene kun stikkes inn i punktene med en kort stimulering, og så blir de tatt ut igjen. Akupunktur har som regel god effekt på kolikk og andre mage tarm problemer, luftveisproblemer og øre, søvn og uro. Fordelen med akupunktur er at det kun setter kroppens egne helbredelsesmekanismer i gang.

Bergen Akupunkturklinikk, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Bergen Akupunkturklinikk
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 19:00
  • Tir Stengt
  • Ons Stengt
  • Tor Stengt
  • Fre Stengt
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt på mail utenom åpningstider
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.