Boletus

Problemer? Gjør noe med dem. Psykologkonsultasjon hjelper enkeltpersoner/par/familier
Haugesgate 24, 3404 Lier (Viken)

Velkommen til Tomali AS i Drammen!
Firmaet tilbyr psykologtjenester ved psykologspesialist Marianne Lien. Du kan bestille time direkte. Legehenvisning er ikke nødvendig. Ring eller send en e-post.
Kontoret ligger sentralt i Drammen, like ved Torget Vest, hjørnet Rømers vei/Haugesgate. 3. etasje.

Vis mer Hvem som helst kan ha behov for psykologiske tjenester. Ta kontakt slik at vi kan finne en løsning for ditt behov!

En terapitime koster kr 700,- .


Pris på foredrag og kurs på forespørsel.

TIL MIN PERSON:
Mitt navn, Marianne Lien, høres helnorsk ut, men jeg er opprinnelig tysk, født i Hannover. Jeg er utdannet psykolog fra Tyskland og flyttet til Norge i 1976.
Det har jeg ikke angret på. Etter å ha jobbet noen år i kommunen og på sykehuset, åpnet jeg i januar 2008 egen privatpraksis i Drammen. Jeg er nå selvstendig praktiserende psykolog på fulltid uten trygdekasserefusjonsrett. Jeg har bred erfaring med psykiske plager hos yngre og eldre og har hjulpet mange med ulike typer problemer og psykiske lidelser.

Jeg arbeider både psykodynamisk og atferdsterapeutisk, alt etter hva som er mest hensiktsmessig i forhold til problemene.

KVALIFIKASJON
Psykologspesialist i klinisk voksen psykologi

SYPTOMER OG PROBLEMER:
Her følger noen eksempler på negative følelser og problemer som jeg kan hjelpe deg med:

Angst, enkelte fobier som for eksempel sosial fobi, odontofobi, kreftforbi, fortvilelse, håpløshet, sorg, tvangstanker og –handlinger, irritabilitet,vold, overgrep, konsentrasjonsproblemer, utbrenthet, kjedsomhet, ensomhet, grubling, avhengighet, misbruk, mindreverdighetskomplekser, sjalusi, problemer på grunn av dårlig oppvekst, skyldfølelse, lav selvfølelse, skam, selvskading, prestasjonsangst, personlige kriser, hukommelsesvansker, beslutningsvegring og samlivsproblemer.

TERAPITJENESTER - Psykoterapi som virker. Samtaleterapi, psykodynamisk terapi, individualterapi, parterapi, og gruppeterapi. Kognitiv terapi, atferdsendring og atferdstrening.


Terapi mot fobier
I behandlingen brukes det samtaler, avspenning og eksponering for å takle angstfremkallende situasjoner og for å få kontroll over panikkfølelsen. Ofte trenges det bare noen få behandlingstimer for å bli kvitt angsten. En har god erfaring med at eksponering hjelper ved fobier. Målet er å venne seg til angsten og få kontroll over den ved å utsette seg for det man frykter mest. Det kan være en enorm seier å møte sin egen angst på denne måten.

Avspenningsterapi
Jeg bruker kroppsorienterte metoder som progressiv muskelrelaxasjon etter Edmund Jacobson (PMR), pusteøvelser og Qigong. Dette er universalmetoder som ikke bare hjelper ved angst, men også ved indre uro. I Qigong brukes det enkle bilder fra naturen som gjør samspillet mellom tanker og kroppslige bevegelser lettere.

Kognitiv terapi mot negative følelser
Tankeprosesser som bidrar til å utvikle og vedlikeholde negative følelser blir undersøkt og vurdert som hensiktsmessige eller uhensiktsmessige. Alternative tolkninger og holdninger blir utarbeidet og erstattet med mer hensiktsmessige tenke- og reaksjonsmønstre.

Konsentrasjons- og hukommelsesproblemer
Det kan være en stor lettelse å få avkreftet eller bekreftet om det foreligger en demenstilstand. Evnen til å huske avtar med alderen, men det er fullt mulig å tilrettelegge for optimale betingelser. Jeg kan utarbeide individuelle treningsprogrammer og tilrettelegge for "hjernetrim".

ANDRE TJENESTER

Utredninger for NAV
Barnefaglige utredninger for retten og barnevern
Rettsmegling i familiesaker

Undervisning foredrag og kurs
Det kan bestilles foredrag til forskjellige psykologiske temaer. Jeg har spesialisert meg på motivasjon, anti-mobbing, demens, eksponering, avspenning, Chigong og kognitiv terapi.

Boletus, telefonnummer:

Kontaktperson

Marianne Lien
psykolog
tlf:98205323

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Boletus AS sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 34 000 med et registrert årsresultat på NOK -3 000 og et resultat før skatt på NOK -4 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 5 026 000 og en gjeld summert til 27 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Boletus AS er også tilgjengelig for 2019 / 2018 / 2017 / 2016.
Resultatregnskap20202019201820172016
Driftsinntekter (omsetning)34303027911
Driftsresultat-43-94-101-91568
Resultat før skatt-4-45-64-49619
Årsresultat (overskudd)-3-35-48-35552
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

48325680

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 18:00
  • Tir 08:00 – 18:00 Åpent
  • Ons 08:00 – 18:00
  • Tor 08:00 – 18:00
  • Fre 08:00 – 18:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Åpningstider kan tilpasses individuelle behov
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.