Pap Holding

Totalleverandør av lyd, lys, backline og scene -til alle typer arrangementer, uansett størrelse!
Breivikstølen 49, 5179 Godvik (Bergen, Vestland - tidl. Hordaland)

Med produksjon mener vi en komplett leveranse der vi tar ansvar for både helheten og alle relevante grensesnitt. Du får ikke bare et mannskap i en bil med utstyr, men en kvalitetssikret totalløsning der vi har tatt ansvar for å avklare praktiske detaljer og engasjerer oss i å få til en god organisering av jobben.
Navnet PA Produksjoner uttrykker at vi helt fra den spede begynnelse har betraktet enhver lydjobb er en seriøs organisatorisk og logistisk utfordring. Med dette utgangspunktet har vi systematisert vårt arbeid, våre erfaringer, utstyret og våre metoder, og gradvis inkludert flere sider av den tekniske arrangementsavviklingen i produktet vårt.

Vis mer Teknisk totalproduksjon innebærer at vi deltar i planleggingen, utreder behov, leverer og samkjører hele det tekniske apparatet rundt opptredener og presentasjoner. Det er mye å hente på at de ulike tekniske fagområdene er samstemte og kommuniserer godt. Da unngår man som arrangør og kunde å bli trukket inn i grensesnittproblemer, det blir vårt ansvar å forhindre dobbeltleveranser, praktiske konflikter og generell ubalanse i produksjonen.

PA er forkortelse for public adress, som altså betyr å henvende seg til publikum.
Gode lydløsninger er vår hjertesak nr.1 og selve utgangspunktet for vår virksomhet.
Enten du tar kontakt for å bestille lydanlegg til en kjempekonsert eller er på jakt etter deler til en gammel mikrofon kan du forvente å møte entusiasme og engasjement hos oss.

Er du på utkikk etter lydutstyr er vi godt orientert i markedet, og har gjerne egne erfaringer med tingene du er interessert i.

PA Produksjoner er en ressurssterk og faglig kvalifisert leverandør og kompetansepartner for aktører innen arrangement og presentasjoner.
Vi arbeider i tråd med vår målsetning når vi medvirker til at den kompetente oppdragsgiver får utviklet og realisert sine visjoner.


Konseptet forutsetter:

-Resurssterke og målbevisste oppdragsgivere
Vi erkjenner at våre leveranser i de aller fleste sammenhenger både er og skal være en integrert del av en større helhet. Våre kvaliteter vil bare bli anerkjent i den grad vi bidrar til en helhet som oppnår suksess.

-Felles forståelse av grenseoppgangen mellom våre egne og oppdragsgivers foretningsområder.
Vi skal være bevisste på at vi i et slikt samarbeide både mottar og utleverer sensitiv informasjon, og vi skal legge stor vekt på å opptre etisk i forvaltning av de faktaopplysninger, innblikk i strategitenkning, ideer, design osv. som kunder og samarbeidspartnere kan tenkes å oppleve et eierforhold til.

Kjerneverdier:
• Pålitelig -Vi vil være tydelig i all kommunikasjon, tilstrebe klare avtaler og holde dem.
• Arbeide kompetent og effektivt
• Positivt engasjert -Vi skal verne om arbeidsgleden, og bygge en kultur som ser muligheter og utfordringer framfor hindringer og problemer.

Pap Holding, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Jan Olav Åmdal
Daglig leder
tlf:91568658
Roy Eide
Regnskap
tlf:90039903
Tor Hungnes
Salg Scene
tlf:91568258
Christian B. Nilsen
Lydutleie
tlf:91729912
Georg Dahl
Transport
tlf:41614224
Gaute Fjellbakk
Lys
tlf:97729680
Øyvind Brekke
Installasjon
tlf:47400803
Axel Sundbotten
Pyro
tlf:91852507

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Pap Holding AS sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 4 000 med et registrert årsresultat på NOK 0 og et resultat før skatt på NOK 0. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 2 487 000 og en gjeld summert til 8 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Pap Holding AS er også tilgjengelig for 2019 / 2018 / 2017 / 2016.
Resultatregnskap20202019201820172016
Driftsinntekter (omsetning)4810198534
Driftsresultat0-1046
Resultat før skatt0-102 37876
Årsresultat (overskudd)0-1732 38073
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

90039903

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil