Stine Nyjordet Personlig Trener

Sven Jørgensens Vei 4, 3153 Tolvsrød (Tønsberg, Vestfold og Telemark - tidl. Vestfold)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg anser kunnskapsutvikling som et nøkkelelement for at jeg skal kunne utføre mitt arbeide med å kartlegge individuelle behov og tilpasse det totale produktet deretter. Jeg er derfor en sertifisert personlig trener og kostholdsveileder, utdannet hos Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og benytter stadig mulighetene til å utføre nye videreutdanningskurs.

Vis mer Til daglig jobber jeg som personlig trener i Sporty24-kjeden i Tønsberg, Stokke og Holmestrand (Vestfold). Ved siden av dette er jeg deleier i et Online Coaching firma som heter TrainingDay.no – hvor vi leverer skreddersydd trening- og kostholdsveiledning med tett oppfølging og rapportering. Her hjelper vi deg som allerede har grunnleggende kunnskaper rundt trening til å nå målene dine på raskest mulig måte uansett hvor du måtte befinne deg.

Personlig har jeg lengre erfaring innen styrketrening og er opptatt av at trening og kosthold skal forbedre både helse og livskvalitet. Mitt fokus er å finne dine styrker, svakheter og forbedringsområder, og videre hjelpe deg å nå dine mål på en sunn og fornuftig måte.

For meg er det også viktig at du under vårt samarbeid lærer all nødvendig kunnskap slik at du blir trygg på veien videre.

Stine Nyjordet Personlig Trener, telefonnummer:

Kontaktperson

Stine Nyjordet
tlf:94151016

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

94151016

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Alltid på jobb! Kontakt via mail eller telefon.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.