Calming Winds

Livsveiledning gjennom qigong, meditasjon, yoga, mindfulness og pusteteknikker
Meierigata 28, 2406 Elverum (Innlandet)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Hei du! Du som ønsker å fordype deg i deg selv og din tilstedeværelse i verden, og lære deg teknikker, metoder og strategier som du kan bruke som en base for å vokse inn i dypere forståelse av livet - ditt liv.

Vis mer En av hovedinspirasjonene til dette arbeidet er et inderlig ønske om å virkelig leve mens jeg lever. Vi skal alle dø en dag, og istedenfor å ligge på dødsleiet og angre på at jeg aldri tok sjansene mine, vil jeg heller dedikere mitt liv til å virkelig leve mens jeg er i live, for krisen kan ramme imorgen. Slik er livet.

Jeg er en mann på 29 år som har brukt andre halvdel av 20-årene til å fordype meg i meg selv og min livsprosess gjennom pust. Den konstante rytmen og flyten av inn- og utpust danner basisen for min kontinuerlige eksistens i verden. Jeg ønsker å tilby kompetansen og visdommen jeg har akkumulert gjennom denne utforskningen til deg som er interessert i å lære gode metoder til å gjøre de endringene du ønsker å gjøre - dette er altså endringsarbeid!

En session med meg kan ta alt fra 20 minutter til 2-3 timer - det kommer an på din tilstand, dine behov og dine ønsker - jeg er her for å tjene deg.

I en session med meg kan du forvente å bli møtt på en vennlig, hjelpende og seriøs måte. Vi snakker om deg, ditt liv, og det du ønsker å oppnå og gjøre. Utifra det du bringer til din session vil jeg guide deg gjennom spesifikke øvelser - vi jobber med de fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle utfordringene du bringer.

Prisen for mine tjenester er foreløpig rimelige og overkommelige - jeg sier meg villig til å tilpasse meg din situasjon, og sammen finner vi ut den perfekte mengden penger å betale - eventuelt en byttehandel!

Send meg gjerne en melding dersom du lurer på noe eller har noe viktig du ønsker å uttrykke!

I'll meet you there. Best wishes for a good, healthy, well-lived life.

Calming Winds, telefonnummer:

Kontaktperson

Aksel Larsen
tlf:90284873

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.