Ukulelesolen Roos Nilsson

Ukulele for alle!
Rælingsveien 19, 2010 Strømmen (Lillestrøm - tidl. Skedsmo, Viken - tidl. Akershus)

Nordisk Ukulele har som mål å levere ukuleler av høy kvalitet og tilpasset tilbehør i Norge og Sverige. Vi lover at alle modeller har blitt testet og godkjent av oss før den legges ut i butikken. Her kan du handle trygt.

Vis mer Marcus Roos, produktansvarlig: En veteran i Sveriges ukulelekretsar som hållit ukulelekurser, workshops och liknande i Sverige sedan början av 2000-talet. Engagemanget har också inkluderat recenserande av ukuleler och tillbehör och även en del försäljning. Kunnskapen om ukuleler har därför, under åren, blivit stor. Bosatt i Norge siden 2011.

- Vi på Nordisk Ukulele tar allvarligt på den här med ukulele. For oss ukulelen ingen leksak eller något man köper för att bara ha hängandes på väggen. Hos oss finner du bara ukuleler av hög kvalité, ukuleler som är sköna att spela på och som låter bra.

Tor Otto Tollefsen, markedsansvarlig: Har lang erfaring med websider og nettbutikker, sosiale medier og grafisk produksjon. Som amatørmusiker tar han strengeinstumenter på alvor, og stiller store krav til klang og kvalitet.

- Nordisk Ukulele skal levere ukuleler og tilbehør til utøvere som stiller krav til kvalitet. Vi hos Nordisk Ukulele skal alltid levere de beste merkene og modellene.

Ukulelesolen Roos Nilsson, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Ukulelesolen Roos Nilsson
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.