Eidsbugarden hotell ligger vakkert til ved Bygdin midt i den sørlige delen av Jotunheimen. Hotellet er nyoppusset og holder en høy standard. Det er mulig å forhåndsbooke rom via våre nettsider. Det er mulig å leie hele hotellet for større arrangementer også utenfor sesong.

Vis mer Hotellet har i en lengre periode vært stengt pga en vannskade men har nå nye eiere og drivere. Vi ønsker å skape et sted med hyggelig atmosfære, god service og mange spennende aktiviteter for alle som er glade i natur og friluftsliv.

Eidsbugarden hotell er et sted med lange tradisjoner. Historien startet i 1868 da fjellvandrer og dikter Aasmund O.Vinje bygde den første hytta på plassen. Aasmund O. Vinje var også den som navnga den kjente toppen Falketind. Det er mulig å bestille guidede turer til både Falketind og andre kjente topper i området på hotellet.

Fasiliteter
Hotellet kan romme opp til 80 personer og har i hovedsak dobbeltrom med eget bad på hvert rom. Enkelte rom har plass til flere personer og egner seg f.eks til familier. Hotellet har både restaurant og bar, det er også konferansemuligheter i lokalene.

Hotellet har to rom som er tilrettelagt for hund

Aktiviteter
Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter på stedet. Det er mulig med guidede turer til kjente topper i området som Falketind og Uranostind. Det er fiskemuligheter og mulighet for leie av båt på stedet. Det vil bli holdt en rekke kurs i løpet av året, følg med på hotellets hjemmeside for info om kurs og arrangementer.

Eidsbugarden Hotell, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil