Marg&Bein

scenekunstproduksjon og -formidling, veiledning, foredrags- og skribentvirksomhet
Oslogata 35, 1610 Fredrikstad (Viken)

marg&bein lager og formidler scenekunstneriske opplevelser og kompetanse om møtet mellom kunst og kirke. Hun er koreograf, skribent og veileder og arbeider med base S-laget: Sted for samvirkekunst på Granavollen på Hadeland.

Vis mer Hun har også erfaring med instruksjon og kreativ ledelse for de fleste aldersgrupper og har gjort flere regioppgaver skreddersydd for ulike rom.

Følgende er sagt eller skrevet om Margrete og hennes virksomhet:

"Hun bruker mye tid og krefter på å sette seg inn i hvilken sammenheng hun skal bidra, enten det i gudstjenestens rom, konsertsalen eller på kirkekonsertens arena. Hun viser stor følsomhet for disse forskjellige danserommene, og har klart å fylle dem med en flott blanding av respekt og uro."
(Kantor og komponist Henrik Ødegaard)

"...integritet - engasjert - tro på dans som kunst"
"...trygg og dyktig lærer - jeg reiser inspirert hjem!"
(Kursdeltakere Kreativt Verksted 97/98)

"Margrete elsker dansen og faget sitt sterkt og inderlig (...) Hennes kreative evner og faglige dyktighet gav danselinjeforestillingene et løft langt utover "vanlige" amatørforestillinger."
(Arbeidsgiver ved Sagavoll folkehøgskole, Tom Arne Møllerbråten)

"...certainly excelled as a technically admirable contemporary dancer."
"The piece was beautifully crafted with a great sense of physical risktaking, articulation, and an understanding of meaningful dynamic phrasing in relation to soundscore."
(Lærer i koreografi ved Chichester institute, Thomas Kampe)


Spesielt for marg&bein er arbeidet i en rekke ulike kirker: Rom med høyst ulike arkitektoniske løsninger, spesielle praktiske utfordringer for dans, men først og fremst et rom med spesielle kunstneriske krav.
En kirke er ikke et konsertlokale eller et teater, men et fellesskapsrom - et helligsted. Et rom som ikke "eies" av prest eller "artist", men av enhver som søker det og tar det i bruk. marg&bein ser på en kirke mer som en partner enn en kulisse, og ønsker å utfordre og inspirere til nytenkning rundt bruken av dette rommet.

Som koreograf og danser med erfaring med tekst og tale - samt kristendom og litteratur i universitetsbagasjen - har hun et unikt utgangspunkt for å nærme seg ulike rom - og de fortellingene og symbolene rommene bærer.

Marg&Bein, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Marg&Bein
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

99577287

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil