Bjørnstad Servicepartner

Vi er et IT-firma i Ski som har som mål å være best på service, kvalitet, pris og tilgjengelighet
Sleipners Vei 4, 1423 Ski (Nordre Follo - tidl. Ski, Viken - tidl. Akershus)

Vi er et IT-firma i Ski som har som mål å være best på service, kvalitet, pris og tilgjengelighet med god kredittverdighet og sterk økonomi.
Firmaet har høy kompetanse og bred erfaring innenfor IT- Drift, Innstallasjon, Nettverk og Kameraovervåking, noe som vil hjelpe deg som kunde til å ta de riktige valg.
Vi har gode samarbeidspartnere og et stort forhandlernettverk til fordel for våre kunder og leverer utstyr fra anerkjente leverandører til konkurransedyktige priser. Vi kan tilby installasjon og driftstjenester sammen med utstyr som vi leverer. I tillegg kan vi tilby vedlikeholdsavtaler på utstyr vi leverer som sikrer rask service dersom dette skulle bli nødvendig.

Firmaet drifter i dag IT-parken for flere store bedrifter i sør- og vest Norge med opptil 200 ansatte og mange avdelingskontor.

Vis mer Innenfor kameraovervåking har vi mange både private, bedrifter, butikker og større borettslag vi har installert og drifter overvåking for, med blandt annet Lambertson AS, Eikedalen Skisenter AS og flere borettslag i Oslo som referanser.

Kameraovervåking
Et av de mest effektive forebyggende tiltak mot tyveri, hærverk og innbrudd er TV-overvåking (ITV). Kameraløsninger tilpasset kundens behov er en viktig del. Med våre leverandørers teknologi og vår kompetanse og erfaring designer vi spesialtilpassede løsninger basert på kundens behov.
Vi kan levere mange systemer fra helt enkle anlegg til kompliserte systemer med digitalt opptak og mange kameraer både utvendig og innvendig, kameraer som er faste og tar opp et definert område eller PTZ-kameraer (Pan/ Tilt/ Zoom) som kan styres fra PC, Joystick eller eventuelt en Smarttelefon.

For brukere som har behov for overvåking innenfor et begrenset område, kan vi levere mobile trådløse kameraenheter. Dette er perfekt for overvåking i landbruk, industri, byggeplasser etc. På steder hvor man ønsker å overvåke og hvor det ikke finnes telefon/datalinje muligheter (f.eks på en hytte), kan vi levere overvåking med mobilt bredbånd.
Ta kontakt for mer info / pristilbud. "Send forespørsel."

Noen eksempler på steder vi har montert overvåking.
Vi har levert overvåking til landbruk, produksjon, bedrifter, butikker, kjøpesenter, skisenter, museum, privathus, hytter og flere borettslag i Oslo.

Snøtiningsanlegg i Oslo (Bilde 1)
For firma Lambertsson AS har vi blant annet montert og drifter 22 kameraer som overvåker produksjonen av et snøtiningsanlegg i Oslo, med tråløs mobil fjernadministrering.

Eikedalen Skisenter AS (Bilde 3)
Eikedalen ligger ved inngangen til Kvamskogen, som er fjellplatået mellom Samnanger og Hardanger. Kvamskogen ligger i underkant av en times kjøretur fra Bergen, og er et populært utfartssted for folk i Bergensregionen, spesielt om vinteren.
Her har vi montert flere domekameraer i anlegget, som legger bilder ut på internett ved intervaller.

Hytte i Østfold (Bilde 4)
Her er et eksempel på overvåking av båter og brygge montert ved en hytte i Østfold. Live bilder kan overføres til Smarttelefon ved oppkobling mot internett.

Bjørnstad Servicepartner, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Kjell Andre Bjørnstad
Daglig Leder
Jon Anders Bjørnstad
Teknisk It-konsulent
tlf:41919141

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Bjørnstad Servicepartner AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 2 533 000 med et registrert årsresultat på NOK 169 000 og et resultat før skatt på NOK 217 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 574 000 og en gjeld summert til 228 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Bjørnstad Servicepartner AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)2 5331 6411 0297751 180
Driftsresultat216166557-31
Resultat før skatt217167558-31
Årsresultat (overskudd)169128461-23
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

90603306

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ring også for en hyggelig prat.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.