Turid Vollmo Strategi og Utredning

Bidrar i arbeid med planer og utredninger og søknader om prosjektmidler og oppdrag.
Bråtenalleen 8 A, Nordre Aker (Oslo)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Turid Vollmo i firmaet Strategi og Utredning tar konsulentoppdrag innen tema miljø, landbruk, samfunnsplanlegging og tilskuddsforvaltning. Hun kan også bidra i prosjekter som omhandler organisasjonsutvikling.

Vis mer Turid kan bidra i arbeid med planer og utredninger, som prosjektleder og/eller medarbeider. Type oppgaver kan blant annet være å koordinere prosess, sammenfatte eksisterende kunnskap og innspill, kartlegging, vurdering og enkel evaluering av virkemidler og tiltak og forslag til endringer. Hun har særlig erfaring med kunnskapsutviklingstiltak og informasjons- og formidlingstiltak. Hun har også erfaring med kartlegging og vurdering av roller og oppgaver i en organisasjon. Turid kan skrive utkast til strategi, program, handlingsplan o.l.

Turid kan bidra ved søknader om prosjektmidler og oppdrag. Hun kan skrive søknader og rapportering fra prosjekter. Turid kan være underleverandør av konsulenttjenester for større konsulentbyråer og bistå ved utforming av tilbud på oppdrag til det offentlige (offentlig anskaffelse).

Turid Vollmo er utdannet samfunnsgeograf med 21 års erfaring fra arbeid i departement og direktorat. Der har hun jobbet med tema landbruk og miljø (kulturlandskap, kulturminner, biologisk mangfold, utslipp til vann og luft), produksjon og forbruk av økologisk mat. Hun har jobbet med virkemiddelforvaltning, særlig tilskuddsforvaltning, utvikling og innføring av nye virkemidler og tiltak, utredninger, prosjektledelse og personalledelse.

Turid Vollmo Strategi og Utredning, telefonnummer:

Kontaktperson

Turid Vollmo
Daglig leder
tlf:95229843

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 16:00
  • Tir 08:00 – 16:00
  • Ons 08:00 – 16:00 Stengt
  • Tor 08:00 – 16:00
  • Fre 08:00 – 16:00
  • Lør 00:00 – 00:00
  • Søn 00:00 – 00:00
Ta kontakt ved behov
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.